U weet, wij zijn een volk van zekerheidszoekers, van verzekeraars. Dus verzekeren we ons voor van alles en nog wat, soms zelfs onbedoeld dubbel. Het is verstandig om eens een keer een avond alle verzekeringen door te spitten en uit te zoeken of u inderdaad niet teveel premie betaald voor onnodige verzekeringen. Een goede intermediair zoals onze partner Profin houdt dat overigens ook voor klanten in de gaten. Door de steeds nieuwere technieken komen er nu ook verzekeringen die u geld besparen. Zo is er een nieuwe innovatieve reisverzekering gestart die slim gebruik maakt van de smartphone en automatisch in- en uitschakelt als u naar het buitenland gaat. Dan bent u dus niet meer verzekerd als dat niet nodig is. Verzekeraar Everystep van Allianz Global Assistance biedt hiermee niet alleen gemak, maar ook altijd een passende prijs.>>

EveryStep

U weet, wij zijn een volk van zekerheidszoekers, van verzekeraars. Dus verzekeren we ons voor van alles en nog wat, soms zelfs onbedoeld dubbel. Het is verstandig om eens een keer een avond alle verzekeringen door te spitten en uit te zoeken of u inderdaad niet teveel premie betaald voor onnodige verzekeringen. Een goede intermediair zoals onze partner Profin houdt dat overigens ook voor klanten in de gaten. Door de steeds nieuwere technieken komen er nu ook verzekeringen die u geld besparen. Zo is er een nieuwe innovatieve reisverzekering gestart die slim gebruik maakt van de smartphone en automatisch in- en uitschakelt als u naar het buitenland gaat. Dan bent u dus niet meer verzekerd als dat niet nodig is. Voor veel landgenoten blijft het lastig kiezen: sluit ik alleen voor deze vakantie een reisverzekering af of ga ik voor de variant die het hele jaar doorloopt? Everystep maakt die keuze voortaan overbodig. Met een app op de smartphone wordt de everystep reisverzekering automatisch gestart zodra je de grens overgaat. Eenmaal weer in Nederland, stopt de verzekering vanzelf weer. Everystep biedt hiermee niet alleen gemak, maar ook altijd een passende prijs. “Je verzekering gaat pas in op het moment dat je daadwerkelijk de grens over gaat. Zo betaal je dus nooit teveel”, vertelt Wessel Koenekoop van Allianz Global Assistance de reisverzekeraar achter de everystep reisverzekering. “Wie weinig reist, betaalt ook weinig. En reis je veel, dan zijn de kosten nooit meer dan je zou betalen voor een doorlopende reisverzekering. Aanmelden is kosteloos. De rest gaat vanzelf, zonder GPS of dure roaming kosten.”

Met everystep kun je als gebruiker de dekking zelf aanpassen. Met een paar klikken is dat al gedaan. Het kan vóór en zelfs nog tijdens de reis. Ook het toevoegen van reizigers is op deze manier in een handomdraai geregeld. Naast gemak en geld besparen biedt everystep ook de mogelijkheid om via een reisplatform heel snel en simpel reisverhalen te delen met vrienden en familieleden. Een trend die zich volgens reisexperts dit jaar opnieuw doorzet. “Bovendien kun je via de everystep app met één sms al je vrienden laten weten dat je veilig bent aangekomen. Verder ontvang je relevante travel alerts, bijvoorbeeld over mogelijk onveilige situaties”, aldus Koenekoop.
De app kan gedownload worden via www.everystep.com, Google Play en de App Store. De reisverzekering is optioneel en de premie begint bij €1,- per dag. Slim en praktisch? Wij vinden van wel!

Leave a Comment