(Te) gekke slaapplekken

Ben je al aan het nadenken over de zomervakantie of wellicht iets later in het jaar wat dagen vrij voor een fris hoofd niet al te ver weg?

 

 

Kijk dan in de boekwinkel uit naar het boek (‘Te) gekke slaapplekken’ van Renske Borst. Of kijk hieronder en maak kans om het te winnen. Met haar oranje VW Kever of met een oude camper gaat zij steeds op zoek naar de leukste en gekke slaapplekken in Nederland en Vlaanderen. Overigens gaat het bij Renske niet om vakantie, maar gewoon om lekkere weekendverblijven. Slapen in een sterrenkubus, in een waterlodge, een kartonnen huisje of in een cocoon? Echt alles blijkt te kunnen. Een jaar lang reed Renske, vaak samen met haar vriend, ieder weekend in haar Kever door Nederland en Vlaanderen, om (te) gekke slaapplekken te ontdekken. Haar mobiel uit, een stapel boeken en wat fleurige kleding mee en hup, op jacht naar weer een unieke slaapplek. Geen weekend was hetzelfde!   In het boek dat daarvan het resultaat is, neemt ze je mee naar 40 van die bijzondere plekken om even te onthaasten en om het maximale uit je weekend te halen.

 

Ze schreef 208 pagina’s vol inspiratie, met verhalen en foto’s over locaties waarvan je vaak denkt ‘hoe bestaat het’ en ‘waar vind je zoiets?’ Nou, dat heeft Renske dus al gedaan. Ze hopt van hotel naar Airstream caravan, van vogelhut naar schaapskooi en van natuurcamping naar een daktent bovenop een Mini. Daarnaast geeft ze tips:  hoe overleef je een weekend zonder stroom, hoe spot je wild en wat zijn de regels op het water?

Een vrolijk boek bomvol kleurrijke fotografie en een bron van inspiratie. Pak je koffer, ga offline en geniet! Wij hebben echt een avond vol verbazing en met groeiend enthousiasme zitten lezen en bladeren en je doet er ongelooflijk veel inspiratie uit op. Het boek, uitgegeven door www.momedia.nl, kost slechts € 14,99 en dat vinden wij een koopje. Meer over Renske vind je overigens op www.renskeontdektdewereld.nl.

Ze heeft uiteraard ook, met dezelfde naam, een Facebook-pagina en als je die liked blijf je op de hoogte van weer nieuwe vondsten. Handig meisje! En oh ja, er komt uiteraard een deel 2! Uitgever Mo’Media, ISBN 9789057678394, prijs € 14,99. Video zien? Klik dan hier: https://youtu.be/7nRsA07f43k

 

You must be logged in to post a comment