Wij hebben zo het idee dat deze nieuwe Renault heel wat ClassyLife-lezers zal aanspreken. De importeur heeft zojuist de prijzen bekend gemaakt en dus staan wij daar daarom maar even bij stil. De auto oogt lekker, hij is ruim, je zit er wat hoger in en hij is betaalbaar zonder goedkoop over te komen. De nieuwe Renault Kadjar staat eind juni in de showroom, vanaf € 24.790,-. Voor dit bedrag levert Renault de Kadjar Energy TCe 130 Life, een benzineversie. De diesels(20% bijtelling) starten bij € 29.790,-. >>

VERSION E3 BOSE - EN SITUATION

Wij hebben zo het idee dat deze nieuwe Renault heel wat ClassyLife-lezers zal aanspreken. De importeur heeft zojuist de prijzen bekend gemaakt en dus staan wij daar daarom maar even bij stil. De auto, zusje van de Nissan Qashqai, oogt lekker, hij is ruim, je zit er wat hoger in, hij is Frans en hij is betaalbaar zonder goedkoop over te komen. De nieuwe Renault Kadjar staat eind juni in de showroom van de Renault dealer. Deze nieuwe crossover in het C-segment is, zoals u al zag, leverbaar vanaf € 24.790,-. Voor dit bedrag levert Renault de Kadjar Energy TCe 130 Life, een benzineversie. De diesels starten bij € 29.790,- voor de Kadjar Energy dCi 110 in de uitvoering Zen. Deze motor wordt geleverd in combinatie met een zesversnellingsbak of met een automatische EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling. Alle Energy dCi 110 uitvoeringen dragen het energielabel B en vallen in de zakelijk interessante bijtellingscategorie van 20%. Voor de Kadjar is er bovendien nog een 130 pk sterke diesel met voorwiel- of vierwielaandrijving. De Energy dCi 130 met 4×2 aandrijving in de Intens uitvoering is er vanaf € 34.290,-. De versie met 4×4 aandrijving is er alleen in de meest luxueuze Bose® uitvoering vanaf € 39.390,-. Wilt u persé een automaat, dan is die er uitsluitend in combinatie met voorwielaandrijving en de 110 pk diesel.

Kadjar3

De uitrusting van de Renault Kadjar is zeer compleet, zo stelt Renault. De Life uitvoering heeft al zes airbags, cruise control, elektrische handrem, handbediende airconditioning, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten en een R-Plug & Radio+ multimediasysteem met USB- en 3,5 mm Jack-aansluiting en Bluetooth® handsfree telefoonbediening en audiostreaming. Het uitrustingsniveau Zen biedt extra’s als een elektronisch geregelde airconditioning met twee klimaatzones en een luchtkwaliteitsensor, de Renault Handsfree Card en een regen- en lichtsensor. Bovendien rust Renault deze versie standaard uit met 17” lichtmetalen wielen en mistlampen vóór met omlijsting in chroomkleur.De Renault Kadjar Intens is standaard uitgerust met onder andere actieve veiligheidssystemen als Lane Departure Warning, een grootlichtassistent, Traffic sign recognition, parkeersensoren vóór en achter, het Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met 7” touchscreen, kaart Europa en Driving eco2. Dit laatste systeem analyseert de rijstijl en geeft tips voor een zo laag mogelijk brandstofverbruik. Het voordeel op de Kadjar Intens bedraagt € 1.035,-. De Renault Kadjar Bose® is uiteraard voorzien van een premium audiosysteem van Bose®. Uiterlijk is deze uitvoering te herkennen aan onder andere de LED PURE VISION koplampen en de 19” lichtmetalen wielen ‘Egeus’. Voor zowel de Kadjar Intens als de Kadjar Bose® is er een speciaal introductieaanbod, het Pack Easy Park Assist. Dit bestaat uit parkeersensoren vóór, zij én achter met achteruitrijcamera en een optische en sonische weergave, Easy Park Assist (een automatisch inparkeersysteem) en Blind Spot Warning.

Kadjar2Kadjar4

Leave a Comment