Wij vonden het wel weer eens tijd om de goede klassieke gewoonte ‘vrijdag-visdag’ te volgen. Dat doen we deze keer, als altijd vol enthousiasme, met een mooi recept van ‘vis-koning’ Bart van Olphen van onder andere het Youtube-kanaal Bart’s Fish tales. Bart maakt zich sterk voor gezonde vis en een gezonde visvangst, veelal samen met Jamie Oliver. Kortgeleden plaatst hij dit recept voor Risotto Frutti di Mare op Youtube en dat delen wij graag met u. Volg het recept en de aanwijzingen en reken maar dat het smikkelen en smullen wordt! >>

Wij vonden het wel weer eens tijd om de goede klassieke gewoonte ‘vrijdag-visdag’ te volgen. Dat doen we deze keer, als altijd vol enthousiasme, met een mooi recept van ‘vis-koning’ Bart van Olphen van onder andere het Youtube-kanaal Bart’s Fish tales. Bart maakt zich sterk voor gezonde vis en een gezonde visvangst, veelal samen met Jamie Oliver. Kortgeleden plaatst hij dit recept voor Risotto Frutti di Mare op Youtube en dat delen wij graag met u. Volg het recept en de aanwijzingen en reken maar dat het smikkelen en smullen wordt!

Oh, en u weet toch dat Bart kortgeleden een prachtboek over eerlijke visvangst vol met geweldige recepten maakte. Zeer het kopen waard!

9789048825882_160@2x

 

Leave a Comment