Het vinden van een aansprekende video-van-de-week is altijd een hele klus. Wij kwamen op www.vimeo.com een mooie video tegen over een kunstenaar die in New York een enorm project met duiven uitvoerde. Heel bijzonder. Maar we ontvingen ook een mailing van het Britse outdoor kledingmerk Finisterre met een korte film waarvan wij dachten ‘díe moeten wij u laten zien’. Hoe heerlijk het weer nu ook is, er komen gure, natte tijden aan en dat heeft ook wel wat. Als je maar goed tegen de elementen beschermd bent. Omdat wij bij ClassyLife actief aandacht besteden aan duurzaamheid, hebben wij extra belangstelling voor merken en fabrikanten, op elk terrein, die zich daar heel bewust op richten. Zo’n merk is Finisterre, in 2003 opgericht door een surfer die goede beschermende kleding wilde uitbrengen voor ook andere surfers die niet alleen bij mooi weer de golven opgaan. Deze Tom Kay heeft nu een prachtbedrijf met geweldige producten. Kay is ook vrijwilliger op een reddingsboot, de stuurman, en dat leidde recent tot een samenwerking met de RNLI, zeg maar de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot het Redden van Drenkelingen, de KNRM.  Finisterre maakte een collectie beschermende kleding samen met en voor de RNLI. Daarover werd een korte video gemaakt en die bevelen wij van harte bij u aan. Zet het geluid wat harder omdat Kay in het begin niet heel duidelijk verstaanbaar is en geniet van de beelden.>>

Het vinden van een aansprekende video-van-de-week is altijd een hele klus. Wij kwamen op www.vimeo.com een mooie video tegen over een kunstenaar die in New York een enorm project met duiven uitvoerde. Heel bijzonder. Maar we ontvingen ook een mailing van het Britse outdoor kledingmerk Finisterre met een korte film waarvan wij dachten ‘díe moeten wij u laten zien’. Hoe heerlijk het weer nu ook is, er komen gure, natte tijden aan en dat heeft ook wel wat. Als je maar goed tegen de elementen beschermd bent. Omdat wij bij ClassyLife actief aandacht besteden aan duurzaamheid, hebben wij extra belangstelling voor merken en fabrikanten, op elk terrein, die zich daar heel bewust op richten. Zo’n merk is Finisterre, in 2003 opgericht door een surfer die goede beschermende kleding wilde uitbrengen voor ook andere surfers die niet alleen bij mooi weer de golven opgaan.

 

Deze Tom Kay heeft nu een prachtbedrijf met geweldige producten. Kay is ook vrijwilliger op een reddingsboot, de stuurman, en dat leidde recent tot een samenwerking met de RNLI, zeg maar de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot het Redden van Drenkelingen, de KNRM.  Finisterre maakte een collectie beschermende kleding samen met en voor de RNLI. Daarover werd een korte video gemaakt en die bevelen wij van harte bij u aan. Zet het geluid wat harder omdat Kay in het begin niet heel duidelijk verstaanbaar is en geniet van de beelden.

https://vimeo.com/228086148

Meer weten over dit internetmerk? www.finisterre.com.

En wij hebben nog een tweede video voor u, die u hier vindt:

 

Leave a Comment