Tja, dan denk je dat je alle interessante ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van mobiliteit goed volgt, en dan word je toch nog verrast door iets dat ook voor u nuttig is om te weten maar waar toch niet voldoende publiciteit aan is gegeven om ons allemaal te informeren. Sinds een paar weken hoef je voor het krijgen van pechhulp niet beslist lid te zijn van de ANWB of KNAC, of een abonnement te hebben op bijvoorbeeld RouteMobiel. Je kunt nu pechhulp inschakelen via je smartphone en alleen betalen voor die pechhulp als je het nodig hebt, zonder abonnement of lidmaatschap. Of je nu auto rijdt of een motor. Centraal Beheer en Eurocross Assistance introduceren RoadGuard. De eerste app in Nederland waarbij je vooraf weet wat de kosten zijn voor pechhulp, welke monteur naar je toe komt en hoe laat die bij je is. Overal in Nederland, hoe laat het ook is.>>

Roadguardlogo

Tja, dan denk je dat je alle interessante ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van mobiliteit goed volgt, en dan word je toch nog verrast door iets dat ook voor u nuttig is om te weten maar waar toch niet voldoende publiciteit aan is gegeven om ons allemaal te informeren. Sinds een paar weken hoef je voor het krijgen van pechhulp niet beslist lid te zijn van de ANWB of KNAC, of een abonnement te hebben op bijvoorbeeld RouteMobiel. Je kunt nu pechhulp inschakelen via je smartphone en alleen betalen voor die pechhulp als je het nodig hebt, zonder abonnement of lidmaatschap. Of je nu auto rijdt of een motor. Centraal Beheer en Eurocross Assistance introduceren RoadGuard. De eerste app in Nederland waarbij je vooraf weet wat de kosten zijn voor pechhulp, welke monteur naar je toe komt en hoe laat die bij je is. Overal in Nederland, hoe laat het ook is.

Gemiddeld hebben wij Nederlanders 1 keer in de 4 jaar auto- of motorpech. De meest voorkomende gevallen zijn een lekke band, een lege accu en problemen door verkeerd tanken. Maak je maar weinig gebruik van pechhulp, dan betaal je met een lidmaatschap wel je doorlopende abonnementskosten. Krijg je een keer een lekke band, dan kan dat welbeschouwd omgerekend al snel honderden euro’s kosten. Met RoadGuard betaal je per keer dat je gebruik maakt van pechhulp. Hulp bij een lekke band kost je dan niet meer dan 100 euro.

warranty

Pechhulp opnieuw uitgevonden
Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer: ‘’Technologische ontwikkelingen en veranderende behoeftes bij consumenten zorgen voor nieuwe mogelijkheden. Met die bril kijken wij naar pechhulp. Het kan makkelijker en persoonlijker. Lógischer. Alles gaat tegenwoordig immers mobiel, en on demand is een must. Zo kwamen wij op het idee van RoadGuard. We zijn vanaf nul begonnen vanuit de vraag: hoe zou pechhulp er idealiter uitzien als er nog geen pechhulp zou zijn?’’
Iedereen kan op elk moment via de smartphone gebruikmaken van RoadGuard. Je hoeft geen klant te zijn van Centraal Beheer. De app is makkelijk in gebruik en doet qua service denken aan het Uber-model. Bij pech laat je via de app weten wat je probleem is. Je ziet vooraf wat de kosten zijn. De app laat zien welke monteur onderweg is en op je scherm kun je volgen of hij al in de buurt is. Indien nodig, kunnen klant en monteur contact met elkaar opnemen. Betalen gaat via de app direct na het verlenen van de service met iDEAL, PayPal, creditcard of Payperemail. De RoadGuard-app is in samenwerking met internetbureau Freshheads ontwikkeld voor zowel Android als iPhone. Gratis downloaden kan via de App Store of Google play.

mb-screen-1

mb-screen-3

Leave a Comment