Charlie Webster speelde toch wel de hoofdrol in het Eredivisie-duel van sc Heerenveen uit in de Adelaarshorst met Go Ahead Eagles. De jonge Chelsea-huurling scoorde voor de Friezen, maar kreeg vervolgens een rode kaart na een doldrieste tackle op Evert Linthorst.

Charlie Webster biedt excuses aan na tackle

De 19-jarige Engelsman zegt voor de camera van ESPN: “Ik wil mijn excuses aanbieden aan Linthorst. Het was nooit mijn intentie om een speler pijn te doen. Ik weet dat ik te laat was en zo’n tackle past totaal niet bij mij als speler. Het is iets waar ik zeker van zal leren en wat niet nog eens zal gebeuren.”

Webster kreeg zijn eerste rode prent ooit en nam daarna plaats op de bank: “Dat laat maar zien dat dit niets voor mij is. Dit is me nog nooit eerder gebeurd, ik weet niet wat ik moest doen. Het was een nieuwe fout voor mij en daar zal ik van leren. Het is belangrijk om agressie te tonen, maar je moet niet over de schreef gaan. Ik begrijp dat en neem…

Lees verder bij www.soccernews.nl

Leave a Comment