Rose Bertram is een toonaangevend model uit België. Rose werd in 1994 geboren in Kortrijk. Haar moeder zag al snel dat haar dochter een knappe meid was om te zien. Zij schreef haar in bij modellenbureaus. Uiteraard met instemming van Rose, die graag het modellenvak in wilde. Op haar 16e kreeg Rose Bertram haar eerste klus en viel ze meteen op bij een bekende modefotograaf. Dat betekende het begin van een succesvolle carrière.

Een roerige jeugd

Rose Bertram groeide op met drugsverslaafde ouders. Haar moeder is tot op de dag van vandaag nog altijd niet afgekickt. Hierdoor werden Rose en haar halfzusje vaak aan hun lot overgelaten en zorgde Rose voor haar zusje. Ook werden de meisjes regelmatig uit huis geplaatst als het met moeder weer eens niet goed ging. Hierdoor is Rose versneld zelfstandig geworden. Gelukkig heeft zij zich nooit met drugs ingelaten.

Model voor bekende merken

Sinds ze op haar 16e werd ontdekt staat Rose Bertram model voor talloze bekende merken. Zo deed ze shoots voor H&M, Hunkemöller en L’Oreal. Als 18-jarige vertrok ze naar de VS, waar ze een contract met een nieuw modellenbureau ondertekende.

Relatie met Gregory van der Wiel

Rose Bertram heeft 8 jaar lang een relatie gehad met de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel. Als een echte voetbalvrouw volgde Rose hem bij transfers naar Paris Saint-Germain, Fenerbahçe in Turkije en het Italiaanse Cagliari. Na een laatste avontuur in Toronto, Canada, keerden Gregory en Rose terug naar Nederland nadat de voetballer bij zijn club was ontslagen. In 2020 speelde Van der Wiel nog kort bij RKC Waalwijk. Hierna zette Van der Wiel en punt achter zijn voetballoopbaan. Gregory van der Wiel en Rose Bertram werden tijdens hun relatie ouders van twee dochters, geboren in 2018 en 2021. Naleya en Zaylee hebben beiden als tweede naam Rose, die ze dus met hun moeder delen. Een jaar na de geboorte van de jongste dochter gingen zij uit elkaar. Een belangrijke reden daarvoor zouden de paniek- en angstaanvallen zijn geweest waar Gregory van der Wiel mee kampt.

Deelname aan Expeditie Robinson

Rose Bertram heeft deelgenomen aan Expeditie Robinson. De relatie met Gregory van der Wiel was toen al zo goed als voorbij. Er doken geruchten op over een wild avontuur met acteur Thijs Boermans, onder meer bekend van SpangaS. Maar ondanks dat beiden nooit hebben bevestigd dat er tijdens Expeditie Robinson iets tussen hen is gebeurd, werd het ook nooit stellig ontkend. Nadat haar relatie definitief over was begon Rose Bertram te daten met topvoetballer Kylian Mbappé, die bij Paris Saint-Germain speelt en daar een topsalaris verdient. Het is niet bekend hoe serieus deze relatie is.

Werken aan een gezond lijf

Rose Bertram vertelt in een interview met Women’s Health waarom ze aan sport doet. Ze geeft toe dat ze niet fanatiek de sportschool bezoekt. Soms is er drie dagen in de week te vinden, maar ze slaat ook wel eens een week over. Ook eet ze niet alleen maar rauwkost. Een bord pasta af en toe moet gewoon kunnen, vindt het model. En dat is te zien, want ze ziet er uit om door een ringetje te halen. Rose Bertram geeft aan dat ze gezondheid veel belangrijker vindt dan een super strak lichaam.

Bekijk de meest naakte foto’s van Rose Bertram

Rose Bertram werkt al sinds haar 18e als model en vliegt de hele wereld over voor fotoshoots voor grote merken. Gelukkig deelt ze regelmatig foto’s met haar honderdduizenden volgers op Instagram. Zodoende kunnen we volop genieten van haar fraaie verschijning.

 

@rose_bertram

♬ Nonstop – Dallin and Bella

 

Leave a Comment