Wij hebben hier al eerder en vaker aandacht besteed aan het bedrijfje Ruik van broer en zus Boye en Noëlle in Almere, die parfums maken van groenafval dat anders weggegooid zou worden. Ze fabriceren handmatig heerlijke geuren van sinaasappelschillen, rozenknoppen en dennennaalden.Het afval destilleren ze tot olie, laten ze rijpen en gebruiken ze als hoofdingrediënt in hun formule. Ze gebruiken uitsluitend de meest eerlijke ingrediënten voor een duurzaam en natuurlijk parfum. En ze verdienen meer aandacht!>>

Wij hebben hier al eerder en vaker aandacht besteed aan het bedrijfje Ruik van broer en zus Boye en Noëlle in Almere, die parfums maken van groenafval dat anders weggegooid zou worden. Ze fabriceren handmatig heerlijke geuren van sinaasappelschillen, rozenknoppen en dennennaalden.Het afval destilleren ze tot olie, laten ze rijpen en gebruiken ze als hoofdingrediënt in hun formule. Ze gebruiken uitsluitend de meest eerlijke ingrediënten voor een duurzaam en natuurlijk parfum. En ze verdienen meer aandacht!

Parfum van RUIK is:

  • Unisex Eau de Parfum
  • Minimaal 90% biologisch
  • 100% vegan parfum, cruelty free
  • Vrij van parabenen, UV-filters en schadelijke oplosmiddelen

De parfums Knop, Verschil en Den zijn exclusief via hun website verkrijgbaar. Om de keus gemakkelijker te maken, hebben ze nu drie sampleflesjes uitgebracht, die je als setje kunt kopen voor      € 21,– inclusief bezorging in de brievenbus. Leuk om weg te geven, minstens even leuk om zelf te proberen. Wij zijn dol op hun eerste geur Verschil van sinaasappelschillen. Bij de verpakking zit ook een voucher voor 10% korting op de aanschaf van een 15ml of 50ml parfum naar keuze.

De Ruik & Red samepleset bestaat uit:

KNOP – 1,8ml
Red de liefdevolle geur van rozenknoppen.

VERSCHIL – 1,8ml
Red de ultiem frisse geur van sinaasappelschillen.

DEN – 1,8ml
Red de iconische geur van de kerstboom van de Dam.

Meer informatie en bestellen via www.ruik.org

Leave a Comment