Ruud Gillis is de zoon van de welbekende Peter Gillis die je kunt kennen van zijn reality-serie ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ die wordt uitgezonden op SBS6. De vader van Ruud Gillis was eigenaar van de welbekende ‘Oostappen Groep Vakantieparken’. Zijn bedrijven stonden in Nederland en België. Sinds 2015 stond hij vier keer achter elkaar in de Quote 500 lijst met de rijkste Nederlanders. Ruud is dus de zoon van een multimiljonair en zit inmiddels ook in het familiebedrijf, maar wat speelt er nog meer in het leven van Ruud Gillis? Dat zul je hier ontdekken!

Het schandaal van Ruud Gillis

Over Ruud Gillis is niet zoveel bekend, ondanks dat hij best vaak te zien is in de reality-serie van zijn familie. Zo werd er vorig jaar nog een schandaal over hem gedeeld die gebeurd is tijdens ‘Massa is Kassa’. In een aflevering zat Ruud een beschuitje met muisjes te eten, maar de kijkers vonden dat hij zich heel raar gedroeg, volgens de kijkers stond zijn gezicht zeer strak getrokken en zagen zijn ogen er extra groot uit. Hierdoor vroegen mensen zich af of hij onder invloed was. Kijkers speculeerde zelfs dat hij snel een snuifje nam, voordat hij ging eten, maar of dit ook echt waar is blijft een mysterie.

@edwins42

#gillis #massaiskassa #ruud #nicolgillis #petergillis #markgillis #ruudgillis

♬ origineel geluid – Edwin

De mentale gezondheid van Ruud Gillis

In 2022 kwam er heftig nieuws naar buiten over de mentale gezondheid van Ruud Gillis. Hij wilde namelijk een einde aan zijn leven maken. Sinds een jonge leeftijd was hij al actief aan het werk op de vakantieparken van zijn vader, maar hij kon de stress niet meer aan: ‘Ik had geen denkcapaciteit meer. Ik dacht: trek bij mij de stekker er maar uit.’

In de biografie van zijn vader is Ruud ook openhartig over de burn-out die hij heeft gekregen na stressvolle jaren als verantwoordelijke van de beveiliging. Hij was hier zelfs mee bezig in zijn vrije tijd: ‘Mijn vader zei altijd: als je het niet leuk vindt, moet je stoppen. Maar ik kon niet stoppen. Ik werd zo maf als een tredmolen, zo gek als een kei.’

De vriendin van Ruud Gillis

vriendin-van-Ruud-Gillis.jpg

Over het privéleven van Ruud Gillis is niets bekend. We kunnen helaas niet onthullen of Ruud Gillis een liefde in zijn leven heeft en of hij nog steeds ziek is.

Leave a Comment