Ruud Gullit is een voormalige profvoetballer die een rijke carrière heeft gehad. Hij is vandaag de dag 61 jaar oud en nog steeds aanwezig bij in de voetbalwereld als voetbalanalist. Wat zeker niet gek is, want hij heeft binnen zijn tijd als profvoetballer geschiedenis gemaakt. Zo werd hij twee keer uitgeroepen tot ‘Wereld’ voetballer van het jaar. Ook heeft hij meerdere keren de Europacup gewonnen en in 1988 won hij met het Nederlands elftal het Europees kampioenschap, maar buiten wedstrijden en prijzen om won deze topvoetballer ook de harten van maar liefst drie vrouwen. Hij is getrouwd geweest met Yvonne de Vries, Christina Pensa en Estella Cruijff.

Het huwelijk van Yvonne de Vries en Ruud Gullit

Yvonne de Vries over haar teleurstellende seksleven met Ruud Gullit

Het onrustige huwelijksleven van Ruud Gullit begon allemaal in 1984 toen hij zijn ex-vrouw Yvonne de Vries ontmoette. Hij was destijds nog beginnend voetballer en viel voor Yvonne. Het duurde niet lang voordat het stel ging trouwen en ze zelfs kinderen kregen, want in 1985 kregen ze hun eerste dochter, Felicity. En in 1987 kregen ze Charmayne, maar hun gelukkige liefdesleven liep al snel op de kippen. Yvonne de Vries heeft hier ook openhartig details over gedeeld in het boek ‘In Een Voetbalsprookje – mijn leven met een sportheld’ die ze samen heeft geschreven met Bert Hiddema. Ze deelt hier onder andere dat haar seksleven al snel niet zo spannend en er eigenlijk amper was binnen haar huwelijk in 1985 t/m 1991. Ze hadden maar één keer in de maand seks, maar ook dat was soms teveel gevraagd volgens Yvonne. Ze probeerde de seks levendig te houden door sexy lingerie en pikante, hoge hakken te dragen, maar ook toen zei Ruud dat hij geen zin had in seks, omdat hij hoofdpijn had. In Playboy zegt Yvonne dan ook het volgende: ‘Ik heb op een gegeven moment gedacht: hij is homo of hij heeft andere vrouwen’. De exacte reden van hun echtscheiding is niet bekend, maar we weten wel zeker dat dit een hele grote rol speelde.

Het huwelijk van Christina Pensa en Ruud Gullit

Na zijn eerste scheiding met Yvonne had Ruud Gullit al snel een ander op het oog, zijn tweede ex-vrouw Christina Pensa. Ze hebben elkaar ontmoet toen hij bij AC Milan speelde in Italië. En ze waren getrouwd van 1994 tot 2000. Waarom dit huwelijk tot een eind kwam is niet bekend, maar ook deze echtscheiding kwam er een hoop drama bij kijken. De Italiaanse ex-vrouw van Gullit had namelijk verschillende panden van de voormalige-voetballer in beslag genomen, omdat ze minder alimentatie ontving dan wat afgesproken was. Het ging hier volgens haar advocaat om 150.000 euro. Ruud en Christina hadden binnen hun huwelijk ook twee kinderen gekregen, twee dochters die Quincy en Cheyenne heten.

Het huwelijk van Estella Cruijff en Ruud Gullit

Zijn laatste huwelijk die op stelten liep was met Estella Cruijff en ja, ze is inderdaad familie van de welbekende Johan Cruijff. Ze waren getrouwd van 2000 t/m 2012. Ook in dit huwelijk heeft Gullit twee kinderen gekregen, Joëlle en Maxim. Ook Estelle heeft openhartig in een interview gedeeld waar het misging in haar huwelijk met Gullit. In haar achterhoofd wist ze altijd al dat haar ex-man vreemdging met andere vrouwen, maar dat had ze voor haarzelf ontkent. Ze is zelf ook een kind van gescheiden ouders, dus het laatste wat ze wilde is dat ze zelf ook zal scheiden. Maar Estella had de knoop doorgehakt toen ze haar ex-man betrapte in de woonkamer met iemand die ze kende, ze kwam toen net van vakantie met haar twee kinderen. De situaties die voorkwamen in haar huwelijk beschreef Estella als: emoties, boosheid, vernedering’. Na de scheiding eiste Estella ook geld van Gullit. Daarom liet ze in 2012 voor 1 miljoen euro panden in beslag leggen van haar ex-man.

Het huidige liefdesleven van Ruud Gullit

Kort na de scheiding van Estella in 2012 kreeg hij weer een relatie met Maggie, Jimenez, een Mexicaanse tv-kok. Maar ook deze relatie hield maar stand tot 2015. Maar hij is nu nog steeds samen met Karin, zijn huidige vriendin. En hij heeft na zoveel huwelijken en drama een rustig liefdesleven. Hij zei het volgende over de relatie van hem en Karin: ‘We doen veel leuke dingen samen, gaan veel op reis. Ook hebben we mensen om ons heen die daadwerkelijk iets bijdragen aan ons leven’, aldus Ruud Gullit.

Leave a Comment