Op www.facebook.com/classylifemagazine delen wij weleens berichten van SAAR magazine, het online magazine voor en over vrouwen boven de 50. De verhalen zijn vilein, amusant, realistisch, af en toe (lekker) grof en soms veroorzaken ze een forse lach en herkenning, zelfs bij mannen (die toch niet de primaire doelgroep zijn). Toen wij lazen dat de redactie ook een gedrukt tijdschrift wilde gaan uitbrengen, waren wij er als de kippen bij om dat vooraf te bestellen. Want wij zijn dol op drukwerk, wij zien graag hoe anderen tijdschriften maken (het is al jaren onze wens om ook ClassyLife in gedrukte vorm uit te brengen, een naar wij vrezen weinig realistische wens overigens…) en eigenlijk stond ook al vast dat het een superleuk blad zou worden. Dat klopt, het kwam gisteren binnen en gisteravond was mevrouw ClassyLife soms hikkend van de lach er niet van los te weken. Welnu, als zij het leuk vindt, vindt u dat ook en dat geldt meteen ook voor de lieve mensen in uw omgeving. Mits de geest niet te bekrompen is, maar dat zal het probleem niet zijn, want anders las u dit niet. Toch?>>

Op www.facebook.com/classylifemagazine delen wij weleens berichten van SAAR magazine, het online magazine voor en over vrouwen boven de 50. De verhalen zijn vilein, amusant, realistisch, af en toe (lekker) grof en soms veroorzaken ze een forse lach en herkenning, zelfs bij mannen (die toch niet de primaire doelgroep zijn). Toen wij lazen dat de redactie ook een gedrukt tijdschrift wilde gaan uitbrengen, waren wij er als de kippen bij om dat vooraf te bestellen. Want wij zijn dol op drukwerk, wij zien graag hoe anderen tijdschriften maken (het is al jaren onze wens om ook ClassyLife in gedrukte vorm uit te brengen, een naar wij vrezen weinig realistische wens overigens…) en eigenlijk stond ook al vast dat het een superleuk blad zou worden. Dat klopt, het kwam gisteren binnen en gisteravond was mevrouw ClassyLife soms hikkend van de lach er niet van los te weken. Welnu, als zij het leuk vindt, vindt u dat ook en dat geldt meteen ook voor de lieve mensen in uw omgeving. Mits de geest niet te bekrompen is, maar dat zal het probleem niet zijn, want anders las u dit niet. Toch?

Het magazine ligt inmiddels in alle grote supermarkten en bij de AKO’s en Bruna’s, en het is ook online te bestellen via http://www.magvilla.nl/magazine/5938/saar-magazine. Maar even naar de winkel lopen is leuker en sneller. Het is mooi gemaakt en bevat prikkelende onderwerpen als 50+ mannen die geen 50+ vrouw hoeven: ‘Ik ga voor jong, strak en willig’, Anita Witzier over de liefde, het lege nest, de menopauze en vrouwengedoe; We nemen er nog eentje: Martine hoort de waarheid over haar drankgebruik;  Alles over onze flamoes, punani, doos; werken met hipsters, help, mijn baas van 29 wil met me scrummen en Dossier Single met onderwerpen als Suzanne werd gedumpt door haar grote liefde; Wat nou Tinder: we gaan weer naar de kroeg; Series, films, boeken en muziek om lekker bij te janken en Was hij maar dood -Liever weduwe dan gescheiden vrouw. Enfin, u ziet het, voor ieder wat wils. Het blad kost € 5,95 en is goed voor een paar amusante uren. Vervolgens gewoon geregeld de website www.saarmagazine.nl en de Facebookpagina bezoeken, en flink bedelen om een volgend magazine!

De drijvende krachten achter SAAR magazine

Leave a Comment