De nieuwe generatie Z is opgegroeid met social media. Uit de gegevens van het onderzoeks- en managementbedrijf McKinsey and Company blijkt dat de vroege blootstelling van deze generatie aan het internet hen de waarde van zelfexpressie heeft geleerd. Hierdoor er een nieuwe generatie influencers is ontstaan, die klaar staan om hun hele leven online met de wereld te delen. Dit komt door hun verlangen om contact te maken met andere mensen en het maakt ze niet uit of dit nu hun collega’s, familie, vrienden of hun volgers zijn. Als gevolg hiervan zijn ze altijd online en willen ze graag, waar ze ook zijn, geweldige content met hun smartphones maken.

Met dit in gedachten heeft SAMSUNG de nieuwe Galaxy A71 op de markt gebracht. Aangezien Generatie Z graag met hun smartphones in de weer zijn, heeft het technologiemerk enkele tips voor Generatie Z op een rijtje gezet over hoe deze nieuwe generatie het meeste uit het gebruik van de Galaxy A71 kan halen en hoe ze ook binnenshuis ‘geweldige’ content kunnen maken. Terwijl ze thuis zijn, laten ze graag zien wat hun passies, talenten, voorkeuren of interesses zijn en als ze dan goede content hebben willen ze dat met de wereld delen. Overigens is een hoesje Samsung a71 geen overbodige luxe.

samsung-Galaxy-A71

1. Produceer ook binnenshuis geweldige content.

De generatie van tegenwoordig is een groeiende groep visuele verhalenvertellers. Thuisblijven zal hen er niet van weerhouden om content te produceren en hun creativiteit online te demonstreren. De Galaxy A71 heeft een quad rear camera waarmee ze met verschillende soorten visuele media kunnen experimenteren. De onvergetelijke momenten met je dierbaren kunnen met de 64MP camera nu nog duidelijker en helderder worden vastgelegd. Dankzij de ultrabrede camera met een uniek gezichtveld kunnen ze foto’s van familie en vrienden maken en alles goed vastleggen. Door de macrolens, die kleine details in de schijnwerpers kan zetten, zullen ook de zelfgemaakte gerechten en desserts er aantrekkelijker uitzien. Generatie Z hoeft niet meer op zoek naar de perfecte buitenscène, want de portretten die thuis worden gemaakt met de dieptecamera zijn ook geschikt voor de social media en door deze extra zullen de foto’s een bokeh-effect krijgen. Ze kunnen zelfs dankzij de Super Steady-functie van de Galaxy A71 hun video’s, die binnen worden opgenomen, er professioneler uit laten zien. Goede telefoonhoesjes kunnen overigens handig zijn tijdens het creëren van content, aangezien de kans dan groter is dat je de telefoon laat vallen.

2. Ga live op social media

Generatie Z houdt ervan om waar ze ook zijn video-content te creëren. Uitstapjes, tutorial-vlogs of productrecensies het wordt allemaal vastgelegd. De Galaxy A71 kan je helpen om live te gaan omdat hij aan de voorkant is uitgerust met een 32 MP camera, wat voor heldere en vloeiende beelden zal zorgen. Bovendien worden de vlogs ook kleurrijker en leuker wanneer de AR Doodle-videofunctie van de camera aan de achterkant wordt gebruikt om tekeningen of woorden aan de video’s toe te voegen.

3. Speel met je barkada mobiele games

Door innovatie is het spelen van games met vrienden, die ver weg zijn, nu toegankelijker geworden door de kracht van online gaming. Op dit moment worden games grafisch steeds zwaarder en de moderne generatie vertrouwt op hun smartphones om deze games te kunnen blijven spelen. Dankzij de geavanceerde Snapdragon 730G-processor van de Galaxy A71 en 8GB RAM kunnen ze zonder vertragingen deelnemen aan wedstrijden en online overwinningen claimen. Bovendien past de smartphone zich intelligent aan door de batterij, de temperatuur en het geheugen op basis van de speelgewoonten van de gebruiker te optimaliseren.

4. Bingewatch met je dierbaren alle nieuwste shows en films

De tijd met je gezin kan, als je van dezelfde tv-programma’s of films geniet, nog gedenkwaardiger worden. Daarom wordt met de Galaxy A71 bingewatchen nu nog eenvoudiger en leuker gemaakt. Het beschikt over een 6,7” Infinity-O-display en Super AMOLED Plus-kleurtechnologie, zodat het hele gezin van een bioscoopervaring kan genieten. Via het grote, uitgestrekte scherm kunnen ze zich met minder onderbrekingen onderdompelen in de nieuwste fantasieserie of actiethriller. De hele dag bingewatchen wordt ook steeds gemakkelijker omdat het apparaat een krachtige 4.500mAh-batterij heeft met een 25W supersnelle oplaadtechnologie.

Leave a Comment