Bij het shoppen naar schoenen bij de Herenschoenen winkel wil je meer dan alleen maar mode. Je moet ook de functie overwegen en jouw voeten in goede vorm houden. Deze tien tips kunnen je helpen om de juiste schoenen te vinden.

leren-bruinen-schoenen

  1. Sta stil bij het feit dat iedereen zijn voeten verschillen van breedte, dus niet alleen de lengte. Sommige merken focussen meer op smallere voeten dan andere merken.
  2. Koop je schoenen in de middag, want je voeten zetten zich in de loop van de dag uit.
  3. Draag naar de winkel hetzelfde soort sokken, die je met de schoenen wilt gaan dragen.
  4. Laat een verkoper beide voeten opmeten en laat ze elke keer, dat je nieuwe schoenen gaat kopen, weer opmeten. Voeten veranderen met de leeftijd en worden vaak groter en breder. Als één voet groter is dan de andere, koop dan de maat die de grotere voet past.
  5. Ga in de schoenen staan. Druk zachtjes op de bovenkant van de schoen om ervoor te zorgen dat je ongeveer een centimeter ruimte hebt tussen je langste teen en het uiteinde van de schoen. Dit biedt voldoende ruimte voor je voet om naar voren te kunnen drukken als je loopt. Wiebel met je tenen om te voelen of er voldoende ruimte is.
  6. Loop rond met de schoenen om te bepalen hoe ze voelen. Is er voldoende ruimte voor de voetballen? Passen de hielen nauwsluitend of knellen ze of glijden ze weg? Rationaliseer niet dat de schoenen gewoon ‘ingelopen’ moeten worden. Zoek schoenen die vanaf het begin goed passen.
  7. Vertrouw op je eigen comfortniveau in plaats van de maat of de beschrijving van een schoen. Maten variëren tussen fabrikanten. En al beweert een advertentie dat die schoenen uiterst comfortabel zijn, jij bent degene die dat kan bepalen.
  8. Let zowel op de breedte als op de lengte. Als de bal van je voet in een bepaalde schoen samengedrukt aanvoelt, vraag dan om een maat groter. Schoenen kopen die een halve maat groter zijn – maar niet breder – zullen het probleem niet noodzakelijk oplossen.
  9. Voel aan de binnenkant van de schoenen of ze labels, naden of ander materiaal bevatten, die jouw voeten kunnen gaan irriteren.
  10. Onderzoek ook de zolen. Zijn ze stevig genoeg om bescherming te bieden tegen scherpe voorwerpen? Bieden ze demping? Let op hoe ze aanvoelen als je door de schoenenwinkel Eindhoven loopt. Probeer zowel op harde oppervlakken als op tapijt te lopen om te zien hoe de schoen op beide aanvoelt.

Leave a Comment