Beetje raar onderwerp voor Classylife wellicht, schoonmaken. Maar we doen het dagelijks en als dat met wat meer kwaliteit en stijl kan, en milieuvriendelijker bovenal, is het toch geweldig? Wij kwamen een bericht tegen over het Deense merk Humndakin, dat eind 2016 werd opgericht en sinds kort via http://www.woonathome.nl/ in ons land leverbaar is. En louter lof voor het assortiment van Blokker en Hema, maar dit is wel even wat anders. Ons spreekt het erg aan, u hopelijk ook. Humdakin is eind 2016 opgericht en staat voor kwaliteit, functionaliteit en Deens design. Woonathome is een van de eerste webshops die de producten van dit duurzame merk op de Nederlandse en Belgische markt aanbiedt. Humdakin biedt kwaliteit, duurzaamheid en prachtige kleuren en geuren, geïnspireerd door de Deense bossen en kust. De producten maken het doen van huishoudelijke taken een stuk aangenamer. Of iets minder vervelend, het is maar hoe je het bekijkt.>>

Beetje raar onderwerp voor Classylife wellicht, schoonmaken. Maar we doen het dagelijks en als dat met wat meer kwaliteit en stijl kan, en milieuvriendelijker bovenal, is het toch geweldig? Wij kwamen een bericht tegen over het Deense merk Humndakin, dat eind 2016 werd opgericht en sinds kort via http://www.woonathome.nl/ in ons land leverbaar is. En louter lof voor het assortiment van Blokker en Hema, maar dit is wel even wat anders. Ons spreekt het erg aan, u hopelijk ook.

Afwassen en het huis schoonmaken zijn voor de meeste mensen niet hun favoriete klusjes. Toch moet het zo nu en dan gebeuren. Om het schoonmaken makkelijker én leuker te maken heeft Woonathome de moderne en stijlvolle schoonmaakmiddelen van het Deense Humdakin naar Nederland gehaald. Humdakin is eind 2016 opgericht en staat voor kwaliteit, functionaliteit en Deens design. Woonathome is een van de eerste webshops die de producten van dit duurzame merk op de Nederlandse en Belgische markt aanbiedt. Humdakin biedt kwaliteit, duurzaamheid en prachtige kleuren en geuren, geïnspireerd door de Deense bossen en kust. De producten maken het doen van huishoudelijke taken een stuk aangenamer. Of iets minder vervelend, het is maar hoe je het bekijkt.

Fijn voor je huis, zacht voor je huid
De schoonmaakmiddelen zijn effectief, eenvoudig in gebruik en heel zacht voor de huid, zo wordt gesteld. Alle schoonmaakproducten hebben een subtiele geur door de natuurlijke extracten van duindoorn, kamille en salie en de flessen vallen op door een mooi strak Scandinavisch design. Je hoeft ze dus niet in een keukenkastje te verstoppen – mits je geen kinderen hebt natuurlijk! Humdakin levert allesreiniger, afwasmiddel, handzeep en een verzorgende handlotion. Ze bevatten geen parabenen en kleurstoffen, zodat je ze veilig in je huis kunt gebruiken.

Bovendien is er mooi zacht keukentextiel in prachtige kleurtinten en voorzien van stoere leren details. De gebreide vaatdoeken, theedoeken en handdoeken zijn gemaakt van 100% biologisch GOTS gecertificeerd katoen in fabrieken met goede werkomstandigheden. Ze zijn prettig in gebruik en stylish verantwoord voor je keuken.

Kijk, een iemand een theedoek cadeau geven doe je niet snel, maar hoe leuk is dit? Met zo’n doos met zeven prachtige geweven theedoeken in Noorse kleuren, met op iedere theedoek in een strak lettertype de dag van de week geprint en bij elke theedoek aan de korte en aan de lange zijde een lederen ophanglusje, kun je prima aankomen. Kost € 52,- bij http://www.woonathome.nl/. Mooie spullen!

Leave a Comment