De in 1992 geboren Shanice van de Sanden kennen we vooral van het profvoetbal. Zelfs als je geen voetballiefhebber bent, is de kans groot dat je weleens iets over haar of haar clubs hebt gelezen. We kunnen inmiddels wel stellen dat van de Sanden een indrukwekkend CV heeft opgebouwd de laatste jaren.

Zo heeft ze meerdere interlands op haar naam voor het Nederlands vrouwenelftal, speelde ze bij FC Utrecht en later zelfs bij Liverpool. Maar Shanice van de Sanden heeft ook een relatie. Wie is de steun en toeverlaat achter deze sportvrouw? Daar kom je in dit korte artikel wat meer over te weten!

Carrière van Shanice van de Sanden

Je kon eerder al lezen dat je Shanice van de Sanden van verschillende voetbalclubs kunt kennen en daar gaan we kort op in. Ze is aanvalster en begon met voetballen bij de voetbalclub VVIJ uit IJsselstein en daarna bij SV Saestum. Daarna ging het snel, want tussen 2008 en 2009 mocht Shanice haar eerste stappen maken in de Eredivisie. Dat deed ze onder andere bij FC Utrecht en sc Heerenveen. Later mocht ze ook Olympique Lyonnais en Liverpool aan die mooie lijst toevoegen.

Naast de Nederlandse en buitenlandse clubs, werd Shanice ook door het Nederlandse vrouwenelftal opgemerkt en ze mocht op 16-jarige leeftijd al haar debuut maken. Shanice werd in 2013 weer opgeroepen nadat ze een aantal jaar geen interlands heeft gespeeld. In 2017 werd ze zelfs Europees kampioen samen met het toenmalige team, onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman.

Shanice van de Sanden heeft een relatie met Tatjana Jempormiasse

Relatie van Shanice van de Sanden

Vriendin Shanice van de Sanden

Shanice-van-de-Sanden-en-Tatjana-Jempormiasse-relatie.jpg

Shanice van de Sanden heeft een relatie met haar partner Tatjana Jempormiasse. Maar het is niet bekend hoe lang de twee precies samen zijn. In 2020 deelde Shanice de eerste kiekjes met haar geliefde en was dit, mogelijk, een ‘Instagram-official’ moment. Het is dus onduidelijk of de twee toen net samen waren of elkaar al wat langer kende.

Ook als je kijkt op haar Instagram-account deelt Shanice met enige regelmaat wel een foto samen met Tatjana. Tatjana zelf is wat lastiger te vinden op Instagram en social media. Het is dus ook niet bekend wat Tatjana Jempormiasse bijvoorbeeld voor werk doet.

De liefde is bekroond

Shanice-van-de-Sanden-en-Tatjana-Jempormiasse.jpg

Shanice-van-de-Sanden-met-kind.jpg

Shanice van de Sanden relatie

In juni 2023 maakte Shanice van de Sanden bekent dat zij samen met Tatjana hun eerste kindje verwachtte. Ze maakte dat toen bekend met een Instagram-post, waarop de zwangere buik van Tatjana te zien is. En in november 2023 was het eindelijk zo ver en werd hun dochtertje met de naam Haló Blu van de Sanden geboren.

Leave a Comment