Het aanbod van sieraden voor mannen wordt steeds groter en mannen die sieraden dragen zien we gelukkig steeds vaker.

Ooit waren de sieraden, die mannen droegen, tamelijk beperkt – een zegel- of een trouwring, een horloge en soms nog manchetknopen als een overhemd of de gelegenheid daarom vroeg. Dasspelden zijn maar af en toe in de mode (ze zijn momenteel wel populair, aangezien de pakken en stropdassen tegenwoordig slanker worden gesneden) en soms werd er tijdens een avondje uit een halsketting gedragen.

Maar die tijd is echt voorbij. Mannen willen sieraden. Mannen dragen ook sieraden. En er zijn ontwerpen die bij elke smaak, elke stemming en ook elke gelegenheid passen. In tegenstelling tot wat eens zo’n populaire opvatting was, tonen onderzoeken aan dat mannen gemiddeld méér geld aan kleding en accessoires uitgeven dan vrouwen. En ontwerpers en winkeliers hebben dit ook opgemerkt. Dus als je naar iets op zoek bent voor een speciale man of voor jezelf winkelt, heb je volop de keuze om iets moois zoals de sieraden van Buddha to Buddha uit te kunnen zoeken.Ze hebben ook een nieuwe collectie uitgebracht die zeker de moeite waard is om te checken!

Mannen stapelen ook met sieraden

BTB_armbanden2_600x500

Van de rocker tot de effectenmakelaar, het stapelen van bijvoorbeeld Buddha to Buddha armbanden is zoals je hierboven ziet is hot. Kijk eens om je heen op straat, in de trein of in de directiekamer en je ziet kettingen, kralen, leren of stoffen armbanden, die met of zonder horloge uit de hemdsmouwen of de manchetten van een sweater steken. Leren armbanden met metalen details, zoals gewaagde sluitingen of motieven zoals ankers en meerdere breedtes zorgen ook voor een gewaagde look. 

Om de hals

BTB_kettingen_600x500

Halskettingen zijn ook populairder dan ooit. Terwijl halskettingen altijd al een klassieker waren, zijn halskettingen met kralen, bollen, dogtags of een andere vorm trendy. Nogmaals, mannen maken een stijlstatement door een mix van metalen en leren koorden met hangers te combineren.

Dogtags, kruisen of andere metalen hangers zijn ook een geweldige manier om door ze te personaliseren een halsketting onvergetelijk te maken. Ideeën omvatten het graveren van initialen of iets belangrijks, zoals de verjaardag van zijn kind of jullie jubileum – zodat hij het niet vergeet! 

De klassiekers

BTB_ringen_600x500

Vergeet de ringen niet – de keuzes gaan veel verder dan trouw- en zegelringen. Een brede ring van Buddha to Buddha of wolfraamcarbide staat mannelijk en is erg modieus. Gouden zegelringen – in wit of geel – met een monogram zijn smaakvol en geweldig als een erfstuk.

Leave a Comment