Meer en meer ZZP’ers maken vandaag de dag de keuze voor financial lease. En dat is ook helemaal niet zo vreemd, als het aan ons ligt. Want kies je voor financial lease als ZZP’er, dan profiteer je meteen van een aantal zeer aantrekkelijke voordelen. En deze voordelen zijn van toepassing op zowel financieel gebied als op de uitstraling van je onderneming. Is je interesse gewekt en kom je hier maar al te graag meer over te weten? We hebben de belangrijkste voordelen hier alvast voor je op een rijtje gezet.

Je gaat op een erg slimme manier om met het transport als ZZP’er

witte-seat-auto

Door de keuze te maken voor financial lease, ga je als ZZP’er op een erg slimme manier om met het transport. Je weet namelijk altijd zeker dat je maximaal gebruik gaat maken van het vervoermiddel. Denk daarbij aan een bus om makkelijk van en naar klanten te rijden of een luxe auto voor het inplannen van de nodige bezoekjes aan bedrijven. Ook kun je je zakelijke kilometers effectief scheiden van de kilometers die je privé maakt. Dat maakt het geheel financieel natuurlijk weer erg aantrekkelijk voor jou als ondernemer. En kies je voor een tweedehands auto leasen? Dan sluit je een contract voor een extra voordelige prijs af en kun je dus ook meteen op de kosten voor je onderneming besparen.

Financieel erg aantrekkelijk voor je eigen onderneming

Maar daarnaast kan het leasen van een auto financieel ook erg aantrekkelijk zijn voor je eigen onderneming. Zo kunnen sommige kosten fiscaal aftrekbaar zijn en je profiteert iedere maand van een aantrekkelijk tarief. En merk je dat je toch niet echt meer gebruik maakt van de auto? Op het moment dat de door jou afgestemde leaseperiode is afgelopen, lever je de auto weer erg makkelijk in.

Een erg professionele uitstraling naar klanten of leveranciers toe

Is je interesse gewekt op het gebied van het leasen van een auto voor je bedrijf? Ga het internet op en ontdek de mogelijkheden op het gebied van financial lease ZZP. Je krijgt in dat geval meteen een goed beeld van de maandelijkse kosten waar je zoal mee te maken krijgt. En het afsluiten van een leasecontract voor je eigen onderneming? Dat heb je altijd in een mum van tijd gedaan. Het is dus de hoogste tijd om alle opties voor je eigen bedrijf helder in kaart te brengen.

Leave a Comment