Wij houden van leuke honden en katten, en veel van onze lezers doen dat ook. Nu ziet je huis er met een paar van die beesten al snel en beetje afgeleefd uit, en zeker honden hebben ook de neiging om ongelooflijk te schrokken en dus verkeerd met hun voedsel om te gaan. Dat willen we uiteraard niet, toch? Mooi dus dat Magisso, een Finse fabrikant van intelligente designproducten, met een serie drink – en voerbakken voor huisdieren kwam. De vormgeving en kleurstelling van deze bakken is modern en tijdloos, waardoor ze goed passen bij ieder interieur. Maar nog prettiger is feitelijk dat zowel de drinkbak als de eetbak een belangrijk en vooral uniek functioneel aspect hebben. Zo onderscheidt de drinkbak zich door een langdurig verkoelend effect. Die koelfunctie zorgt voor altijd koud water. De voerbak heeft een geïntegreerd obstakel dat huisdieren verhindert om hun brokken op te schrokken en laat ze daardoor veel langzamer en dus gezonder eten.>>

Wij houden van leuke honden en katten, en veel van onze lezers doen dat ook. Nu ziet je huis er met een paar van die beesten al snel en beetje afgeleefd uit, en zeker honden hebben ook de neiging om ongelooflijk te schrokken en dus verkeerd met hun voedsel om te gaan. Dat willen we uiteraard niet, toch? Mooi dus dat Magisso, een Finse fabrikant van intelligente designproducten, met een serie drink – en voerbakken voor huisdieren kwam. De vormgeving en kleurstelling van deze bakken is modern en tijdloos, waardoor ze goed passen bij ieder interieur. De buitenkant is mat donkergrijs en de binnenkant is van geglazuurd wit keramiek. De bakken kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Dat is fijn. Maar nog prettiger is feitelijk dat zowel de drinkbak als de eetbak een belangrijk en vooral uniek functioneel aspect hebben. Zo onderscheidt de drinkbak zich door een langdurig verkoelend effect. Die koelfunctie zorgt voor altijd koud water. De voerbak heeft een geïntegreerd obstakel dat huisdieren verhindert om hun brokken op te schrokken en laat ze daardoor veel langzamer en dus gezonder eten.

Cooling ceramics
Huisdieren houden van vers en koud water, de hele dag door. Vooral in de zomer, maar ook als er vloerverwarming aanwezig is, kunnen er in normale drinkbakken bacteriën ontstaan. De nieuwe Magisso Cooling Ceramiek Pet Bowl houdt voor uren het water en voedsel op een ideale koele temperatuur en gaat bacteriële besmetting tegen. Als je de drinkbak 60 seconden in koud water houdt, wordt een natuurlijk koelingeffect voor enkele uren geactiveerd. Magisso Cooling keramiek houdt het water op eenvoudige wijze koel en fris.

Slow Bowl
Uw hond of kat zal niet langer schrokken tijdens het eten omdat ze rondom het 3D obstakel in het midden van de bak moeten eten. Het tragere eten is gezond voor ieder huisdier. Zo ontstaat eerder het gevoel dat ze vol zitten en ze hebben daardoor minder voer nodig. Het lichaam heeft meer tijd om te bepalen hoeveel voedsel is opgegeten en dit voorkomt over-eten.

Verkoopadviesprijs:
Groot 20 cm, voerbak € 49,95                  drinkbak € 47,95
Medium 15 cm, voerbak € 38,95              drinkbak € 29,95
Smal 13 cm, voerbak € 27,95

Klik hier voor een filmpje op YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=zpk-z6veiLw&feature=youtu.be    

Informatie bij: www.magisso.nl

Leave a Comment