De Olympische Spelen beheersen de media momenteel. Daar hoeven wij niets aan toe te voegen. Maar dit bericht kwamen wij tegen en dat is leuk genoeg om wel even bij stil te staan. U kent ongetwijfeld de Nederlandse senz° paraplu, die door zijn slimme vorm veel stormvaster is dan de gebruikelijke ronde paraplu. Een speciale versie daarvan helpt de Nederlandse Olympische sporters in Rio namelijk om het hoofd koel te houden tijdens het warmlopen en wachten. De makers van de senz° stormparaplu hebben speciaal voor de 242 sporters van TeamNL een versie ontwikkeld die niet alleen stormbestendig is en beschermt tegen regen, maar die ook de infrarode straling van de zon reflecteert. >>

cooltechpdp

De Olympische Spelen beheersen de media momenteel. Daar hoeven wij niets aan toe te voegen. Maar dit bericht kwamen wij tegen en dat is leuk genoeg om wel even bij stil te staan. U kent ongetwijfeld de Nederlandse senz° paraplu, die door zijn slimme vorm veel stormvaster is dan de gebruikelijke ronde paraplu. Een speciale versie daarvan helpt de Nederlandse Olympische sporters in Rio het hoofd koel te houden tijdens het warmlopen en wachten. De makers van de senz° stormparaplu hebben speciaal voor de 242 sporters van TeamNL een versie ontwikkeld die niet alleen stormbestendig is en beschermt tegen regen, maar die ook de infrarode straling van de zon reflecteert. Daardoor is het onder de paraplu aanzienlijk koeler. Rio de Janeiro heeft tijdens de Olympische Spelen zo’n zes zonuren per dag, bij een temperatuur die tussen de 25 en 30 graden ligt. Fijn voor zonaanbidders, maar niet voor sporters die een topprestatie moeten leveren. Zij kunnen zonodig ‘schuilen’ onder hun speciale senz° cooltech umbrella.

large_senz-paraplu

Maurits Hendriks, chef de mission van het Nederlandse team: “Wij hebben als Nederland een unieke mogelijkheid gekregen om via senz° een speciale paraplu te gebruiken die de infrarode straling van de zon weert. Dat maakt echt het verschil in ‘beat the heat’. In de topsport gaat het vaak over het omgaan met de lokale omstandigheden en de paraplu van senz° kan voor TeamNL zeker een bijdrage leveren aan het weren van de warmte op de momenten dat het er om gaat.” Momenteel is de speciale paraplu voor TeamNL de enige versie van de cooltech umbrella. Deze is beperkt te koop in de webshop van senz° (https://www.senz.com/nl/store/senz-cooltech/). Op termijn komen er varianten voor consumenten. De ‘Cooltech’ kost nu ER 249,- en dat is uiteraard een serieus bedrag voor een ‘plu’. Maar… dan wordt u dubbel beschermd, tegen zon en tegen regen, en u loopt erbij als een topsporter. Dan is het eigenlijk weer een koopje.

senz-cooltech-Handle

Leave a Comment