U zal nu nog niet erg met uw tuin bezig zijn. Maar er zal geen twijfel over bestaan dat het de komende weken geleidelijk aan mooier en warmer weer wordt, en dan ineens gaat het vreselijk kriebelen om rond het huis aan de slag te gaan. Misschien is dan het monteren van deze regenton wel een goed idee. Met zo’n eigentijdse regenton verzamel je regenwater dat anders maar in het riool stroomt, en dat is ideaal voor het tuinonderhoud. Waarom zou je een slang aan een kraan monteren, als je je eigen watervoorziening hebt? Het ontwerp van de ‘pure raindrop’ in de vorm van een regeldruppel is speels en een echte blikvanger voor iedere tuin. Met dit product van ‘elho’ kan regenwater op een duurzame en tegelijk stijlvolle manier worden opgevangen. Zo kan iedereen gemakkelijk het regenwater recyclen en een bijdrage leveren aan het milieu.>>

U zal nu nog niet erg met uw tuin bezig zijn. Maar er zal geen twijfel over bestaan dat het de komende weken geleidelijk aan mooier en warmer weer wordt, en dan ineens gaat het vreselijk kriebelen om rond het huis aan de slag te gaan. Misschien is dan het monteren van deze regenton wel een goed idee. Met zo’n eigentijdse regenton verzamel je regenwater dat anders maar in het riool stroomt, en dat is ideaal voor het tuinonderhoud. Waarom zou je een slang aan een kraan monteren, als je je eigen watervoorziening hebt? Het ontwerp van de ‘pure raindrop’ in de vorm van een regeldruppel is speels en een echte blikvanger voor iedere tuin. Met dit product van ‘elho’ kan regenwater op een duurzame en tegelijk stijlvolle manier worden opgevangen. Zo kan iedereen gemakkelijk het regenwater recyclen en een bijdrage leveren aan het milieu.

De regenton sluit je aan op de regenpijp, zodat het overtollige regenwater wordt opgevangen. Is de regenton vol, dan loopt het overtollige water weg via de regenpijp. De gieter in de ton wordt vanzelf gevuld met hemelwater. Dankzij een kraantje onderaan kan een grotere gieter of emmer eenvoudig met regenwater worden gevuld. Ook is het mogelijk om de tuinslang aan te sluiten op de regenton, zodat de tuin eenvoudig, puur natuur, met regenwater kan worden besproeid. De ‘pure raindrop is al bekroond met diverse designprijzen. De producten van elho zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat onbreekbaar is. Het is ook uv-bestendig en behoudt z’n kleur in de volle zon. Strenge vorst is geen probleem, de raindrop is geschikt voor temperaturen tot -20 °C. Bij een vorstperiode moet wel het kraantje geopend worden, zodat het water kan weglopen. Inhoud: 70 liter. Kleuren: grijs met okergeel. Prijs: € 249,-

Elho
Elho is een toonaangevende vernieuwer op de markt van kunststof plantenbakken. Al meer dan 53 jaar richt het bedrijf uit Tilburg zich op productontwikkeling, het uitbouwen van een brede ervaring in duurzame productie en op een sterke marketingfocus met een betrokken team. Je vindt de innovatieve collectie van elho bij tuincentra, bouwmarkten en online in meer dan 75 landen.

 

Give Room to Nature
Groen is gezond, het geeft je energie en het zorgt ervoor dat we ons beter voelen. Daarom heeft elho er haar missie van gemaakt om de natuur dichterbij te brengen. Het merendeel van de potten wordt van gerecycled materiaal gemaakt, ze jarenlang mee en ze produceren met 100% windenergie. Doel is om in 2.020 circulair te produceren. Genieten van groen doe je met elho dus ook nog eens heel verantwoord.

 

 

Leave a Comment