Een tijd geleden stonden wij hier op ClassyLife al stil bij de slimme website CityZapper, een platform waarop je tips en informatie vindt over meer dan 100 steden. De Zapper Group die daarachter zit, komt nu met www.SnowZapper.com dat helemaal is afgestemd op wintersportliefhebbers. Net te laat waarschijnlijk voor dit seizoen, maar ideaal om tijdig voor de volgende sneeuwvakantie de meest optimale keus te maken. Via SnowZapper.com hebben wintersporters voortaan namelijk toegang tot de meest actuele, handige en inspirerende informatie over meer dan 80 skigebieden wereldwijd. >>

Een tijd geleden stonden wij hier op ClassyLife al stil bij de slimme website CityZapper, een platform waarop je tips en informatie vindt over meer dan 100 steden. De Zapper Group die daarachter zit, komt nu met www.SnowZapper.com dat helemaal is afgestemd op wintersportliefhebbers. Net te laat waarschijnlijk voor dit seizoen, maar ideaal om tijdig voor de volgende sneeuwvakantie de meest optimale keus te maken. Via SnowZapper.com hebben wintersporters voortaan toegang tot de meest actuele, handige en inspirerende informatie over meer dan 80 skigebieden wereldwijd. SnowZapper combineert praktische informatie zoals het aantal piste kilometers, liften en de sneeuwhoogte met blogs en verhalen over de lifestyle in de skigebieden, inclusief tips voor de beste après-ski, leukste restaurants, gaafste excursies en de mooiste evenementen. SnowZapper streeft er ook naar om op het platform de beste aanbiedingen voor wintersportvakanties te verzamelen.

Eigentijds met een focus op lifestyle
SnowZapper stelt dat het eigentijds en lifestyle georiënteerd is. Het publiceert verhalen en tips die verder gaan dan louter de in’s en out’s over de pistes en het weer. In de uitgebreide skigebiedengidsen moet alles staan dat je als wintersporter over een gebied wilt weten en op de blogs lees je over de wintersportlifestyle. Bepalen waar de eerstvolgende wintersportvakantie naartoe gaat doe je aan de hand van de punten die je belangrijk vindt in een wintersportvakantie, zoals het aantal liften, de sfeer in het gebied en de kindvriendelijkheid. Met schuifbalkjes kun je makkelijk en snel het wintersportgebied zoeken dat optimaal aansluit op je wensen. Wil je dit seizoen nog naar de sneeuw of ben je alvast aan het fantaseren voor volgend jaar en wil je eens wat anders dan het skigebied waar je de afgelopen jaren heen bent geweest? SnowZapper inspireert over meer dan 80 wintersportgebieden wereldwijd, waaronder die in Italië, Canada, Noorwegen en Andorra.

Beoordelingen en de beste tips
Per skigebied biedt de website foto’s en informatie over de sneeuwcondities, bereikbaarheid, liften, weersverwachtingen en pistekaarten, plus een beoordeling die past bij iedere type wintersporter. Je leest verder in blogs over leuke restaurants, excursies en het uitgaansleven voor ieder skigebied. Ook daarmee onderscheidt het zich van andere wintersportplatforms.  Door je aan te melden voor de Powder Alerts blijf je op de hoogte van de sneeuwval in jouw wintersportgebied en kun je tot aan de dag van vertrek de meest actuele weersverwachting in je mailbox ontvangen. SnowZapper werkt zowel op desktop, tablet als mobiel. Hierdoor is de informatie altijd en overal voor iedereen goed bereikbaar. Je kunt SnowZapper ook volgen op Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest.

Leave a Comment