U kent ongetwijfeld het probleem, u zou best wat meer willen sporten maar u heeft geen zin in een lang en duur lidmaatschap. Excuusmogelijkheid voorbij. Er is namelijk een nieuw online boekingsplatform gekomen, Be Sporty, dat toegang biedt tot een veelzijdig aanbod van sporten in je nabije omgeving. Het draait om vrijblijvende en flexibele sportmomenten zonder verplichtingen. Je boekt dus vanaf nu in een handomdraai online een tennisbaan, een lesje CrossFit, yoga of een 5-a-side voetbalveldje om samen met je vrienden een balletje te trappen. Het boeken van sportactiviteiten was al met al nog nooit zó makkelijk.>>

BeSporty_CrossFit_11182099_913016282090905_5567315677712731567_n

U kent ongetwijfeld het probleem, u zou best wat meer willen sporten maar u heeft geen zin in een lang en duur lidmaatschap. Excuusmogelijkheid voorbij. Er is namelijk een nieuw online boekingsplatform gekomen, Be Sporty, dat toegang biedt tot een veelzijdig aanbod van sporten in je nabije omgeving. Het draait om vrijblijvende en flexibele sportmomenten zonder verplichtingen. Je boekt dus vanaf nu in een handomdraai online een tennisbaan, een lesje CrossFit, yoga of een 5-a-side voetbalveldje om samen met je vrienden een balletje te trappen. Het boeken van sportactiviteiten was al met al nog nooit zó makkelijk.

BeSporty_squash_Deelnemers squashtoernooi

Het aantal leden van sportverenigingen loopt terug, zo blijkt uit onderzoek van NOC*NSF. Het aantal sportievelingen is echter al jaren stabiel; ruim de helft van alle Nederlanders sport wekelijks. Daarnaast neemt de populariteit van bewegen toe, zo blijkt ook uit onderzoek. Be Sporty speelt in op deze veranderende behoefte door je op een laagdrempelige manier te laten sporten wanneer het jou uitkomt. Via het boekingsplatform (https://www.besporty.com) heb je direct inzage in het lokale sportaanbod en kun je je sportmoment naar keuze meteen online vastleggen. Of het nu om klimmen, squashen, bootcamp, golfen of hardlopen gaat, Be Sporty wil meer mensen laten genieten van sportieve activiteiten zonder de lasten van een abonnement of lidmaatschap. Op zoek naar een leuke activiteit voor jezelf, een sportief kinderpartijtje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Of ben je nog niet toe aan commitment en wil je eerst verschillende sporten uitproberen? Dan ben je bij Be Sporty het juiste (internet)adres.

Het online boekingsplatform Be Sporty is in 2015 opgericht in Amsterdam door sportondernemer Willem Stoutenbeek. Be Sporty wil sportaanbod en sporters samenbrengen. In eerste instantie richt Be Sporty zich op de Randstad, om daarna verder te groeien in de rest van het land. Zowel kleine als grote sportclubs, sportscholen en verenigingen zijn al aangesloten bij het platform. De activiteiten variëren van traditionele sporten als tennis, squash, voetbal en golf tot yoga, bootcamp, CrossFit en klimmen. Voor het volledige aanbod, kijk op www.besporty.com.

BeSporty_zaalhockey-foto-rechts

BeSporty_yoga_2_qualified_teachers_0

Leave a Comment