Wilt u in huis altijd overal van muziek kunnen genieten, dan is het zinvol om de naam AquaSound te onthouden. Dat bedrijf uit Eindhoven levert namelijk systemen die helemaal afgestemd zijn op gebruik in ‘natte’ ruimtes, in het bijzonder de badkamer. Daarvoor levert het verschillende audio-installaties en inbouwspeakers die tegen vocht kunnen. Nu hebben ze wat nieuws; u kunt nu ook in uw badkamer of wc van uw muziek op Spotify genieten. Ze hebben de controller van hun audiosysteem kortgeleden Spotify functionaliteit gegeven, naast radio en MP3. Een gebruiker heeft zo de beschikking over zijn persoonlijke afspeellijsten, categorieën en meer handige functies. >>

Wilt u in huis altijd overal van muziek kunnen genieten, dan is het zinvol om de naam AquaSound te onthouden. Dat bedrijf uit Eindhoven levert namelijk systemen die helemaal afgestemd zijn op gebruik in ‘natte’ ruimtes, in het bijzonder de badkamer. Daarvoor levert het verschillende audio-installaties en inbouwspeakers die tegen vocht kunnen. Nu hebben ze wat nieuws; u kunt nu ook in uw badkamer of wc van uw muziek op Spotify genieten. Ze hebben de controller van hun audiosysteem kortgeleden Spotify functionaliteit gegeven, naast radio en MP3. Een gebruiker heeft zo de beschikking over zijn persoonlijke afspeellijsten, categorieën en meer handige functies. Het merk heeft gebruikersgemak en functionaliteit goed weten te combineren. De N-Joy Spotify player krijgt hiermee een centrale rol binnen de badkamermuren. Alle N-Joy controllers worden standaard voorzien van de nieuwste software. Bovendien wordt deze uitbreiding ook aan al bestaande klanten zonder kosten aangeboden. Via een update krijgen ook zij toegang tot deze Spotify functionaliteit.

Het N-Joy systeem beschikt al over een volwaardige radio waarmee een gebruiker honderden radiostations binnen ‘touch bereik’ heeft. Daarnaast laat de interne MP3 speler de gebruiker genieten van songs die zijn opgeslagen in de controller. Maar dit alles valt bijna in het niet als de Spotify player wordt geactiveerd. Direct zijn de persoonlijke afspeellijsten zichtbaar. Ook kan een gebruiker een categorie selecteren die het beste past bij zijn stemming van de dag. Zoeken op een album, artiest of nummer is ook zo gepiept. En dat allemaal zonder al te veel gedoe, zo stelt de fabrikant. Het is een gebruikersinterface die toegankelijk aanvoelt en waarbij de gebruiker direct begrijpt hoe het apparaat te bedienen is. Uiteraard dien je wel een Spotify Premium account te hebben om van deze functies gebruik te kunnen maken. Meer informatie op www.aquasound.nl.

Leave a Comment