Rob Kemps, vooral bekend van Snollebollekes en razend populair tijdens het carnavalsseizoen, heeft een nieuwe vriendin. Zijn vorige relatie met Miriam, met wie hij twee kinderen heeft, liep stuk doordat Rob graag feestte en plezier maakte, wat uiteindelijk tot vreemdgaan leidde. Volgens Rob verliep de breuk met Miriam in goede harmonie, maar roddels beweren dat Miriam een punt achter de relatie zette vanwege Rob’s ontrouw.

De geruchtenmolen heeft nu onthuld dat Rob samen is met Stephanie Klaver, zijn voormalige achtergronddanseres. Deze relatie schijnt serieus te zijn, aangezien ze samen werden gespot op de Vinkveense Plassen.

Maak kennis met Stephanie Klaver

Stephanie Klaver

Misschien ken je Stephanie Klaver al als de oudere zus van de bekende actrices Kimberly en Melody Klaver. Maar Stephanie heeft ook een indrukwekkende carrière als professioneel danseres. Ze heeft gedanst bij verschillende evenementen, waaronder The Voice of Holland en Toppers in Concert.

Naast haar passie voor dansen heeft Stephanie ook interesse in sport en mode, wat goed van pas komt bij haar modellenwerk. Ze staat regelmatig voor de camera tijdens fotoshoots en loopt af en toe modeshows. Kortom, de nieuwe vriendin van Rob Kemps is een hardwerkende dame met een veelbelovende toekomst in het verschiet. Hieronder zie je enkele foto’s van de prachtige Stephanie Klaver.

Romantische trip

Het stel geniet samen van een heerlijke romantische trip in Parijs. Het is duidelijk te zien dat ze het ontzettend naar hun zin hebben. Hand in hand wandelen ze langs de Eiffeltoren, omhelzen elkaar liefdevol en uiteraard mag een klein kusje niet ontbreken in de stad van de liefde.

Blij met Stephanie Klaver

Stephanie Klaver en rob kemps samen

Stephanie Klaver, de danseres en oudere zus van actrices Kimberley en Melody Klaver, heeft de presentator weer gelukkig gemaakt nadat hij zijn relatie met Miriam verbrak, met wie hij een zoon en een dochter heeft. Hoewel Rob en Stephanie uit respect voor zijn ex-vriendin enigszins discreet blijven, werden de twee eind vorige maand betrapt door Story-fotograaf Edwin Smulders in de buurt van Stephanie’s appartement in Amsterdam.

Voormalige partner

Met zijn voormalige partner Miriam heeft Rob een goede relatie. Naar verluidt heeft hij goed voor haar gezorgd. Zo zou Rob een nieuwe auto voor haar hebben gekocht en een huis voor haar hebben gehuurd voor de komende twee jaar. Op Instagram hebben hij en Miriam openlijk verklaard dat er geen spanning is tussen hen. “We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen, zij het op afstand en in goede harmonie voor de kinderen,” schreven ze gezamenlijk.

Leave a Comment