Mensen merken het echt wel wanneer een man weet hoe hij zich stijlvol kan kleden. Weten wat je moet dragen, hoe je de kleuren afstemt en hoe je je kleding in een goede staat kunt houden, zijn allemaal belangrijke elementen bij het stijlvol kleden. Voor elke man, die zich op een stijlvolle manier wil kleden, helpen de volgende suggesties om hierin te kunnen slagen.

1. Kies frisse, koele en goed passende kleding

pair of brown leather boots beside bet

Het dragen van hetzelfde oude dure pak voor alle gelegenheden zal nooit helpen. Een coole spijkerbroek met een lichtgekleurd, goed passend shirt gecombineerd met een paar lichtgekleurde Converse schoenen zal wonderen doen. Deze combinatie is betaalbaar en degelijk. Over betaalbaar gesproken, je zou ook een hugo boss sale kunnen checken voor scherpe prijzen.

2. Zorg voor schone schoenen

pair of brown leather lace-up boots

Het aantrekken van het andere geslacht is de belangrijkste zorg voor mannen terwijl ze voor de spiegel staan. Bijna elke keer wordt echter vergeten hoeveel een paar stijlvolle sneakers helpt om iemand te laten opvallen. Meestal houden meiden van jongens die een goed paar schoenen dragen.

3. Houd bij het kiezen van een geschikte kleur rekening met jouw huidskleur

Voor elke huidtint zijn er een aantal toegestane kleuren, die het beste uit je uiterlijk naar boven halen. Houd er echter rekening mee dat er ook grenzen zijn. Een neon gekleurd T-shirt met een hoge hals en een roze korte broek zal bijvoorbeeld nooit aantrekkelijk zijn, ongeacht de huidskleur die je hebt. Kies altijd voor fatsoenlijke kleuren. Een citroenkleurig shirt met een witte skinny broek kan wel een goede optie zijn. Gant kleding online kopen zou hierbij handig kunnen zijn, aangezien Gant voornamelijk vrij neutrale kleuren verkoopt die goed te combineren zijn.

4. Vermijd korte broeken

Ja jongens, ze zijn nooit cool tenzij je aan het zwembad zit of in de sportschool bent. Draag ze ook niet thuis na het sporten!

5. Kies de juiste items voor je garderobe

stijlvolle-mannen

Hoewel het op een stijlvolle manier aankleden nooit afhankelijk is van het aantal of het soort items dat je in jouw garderobe hebt, is het hebben van hoogwaardige basics nog steeds de standaard om je stijlvol te kunnen kleden. Deze lijst biedt enkele suggesties voor kledingstukken, die de stijlvolle man in zijn garderobe moet hebben:

  • Een paar schone, goed passende jeans
  • Ten minste één pak van goede kwaliteit
  • Een of twee stropdassen (niet te breed of te smal)
  • Zowel donkere als lichtgekleurde shirts
  • Broeken in fatsoenlijke kleuren
  • T-shirts met een ronde hals en poloshirts
  • Een paar sneakers van goede kwaliteit en een paar fatsoenlijke geklede schoenen.

6. Voeg goede accessoires toe

Horloges, zonnebrillen, enz. hoeven niet noodzakelijkerwijs duur te zijn, maar ze moeten wel degelijk zijn en in staat zijn om een volwassen smaak weer te geven. Vraag je vriendin of een oudere zus om je te helpen bij het kiezen.

Leave a Comment