Het Amsterdamse horlogemerk Renard – snel bekend wordend door haar tijdloze analoge uurwerken – presenteert drie nieuwe versies van het Elite 35.5 model: de Biscaye, Aveline en Tangerine. Het klassieke Elite 35.5 Renard horloge kan nu geheel in stijl van het seizoen gedragen worden met horlogebanden in de authentieke herfsttinten Faded green (Biscaye), Hazelnut brown (Aveline) and Soft orange (Tangerine). Wij vinden ze prachtig en ze zijn nog eens uitermate betaalbaar ook. Renard horloges zijn rijk aan subtiele details, zoals een verticaal geborstelde, klassieke wijzerplaat en licht bollend mineraalglas. De nieuwe horlogebanden geven dit verfijnde en tegelijkertijd betaalbare uurwerk extra allure. Het leer is vegetable tanned, wat niet alleen prachtig diepe kleuren geeft, maar ook nog eens goed is voor het milieu. Bovendien krijgt dit leer met de jaren een steeds rijkere uitstraling. Door een ingenieus systeem zijn de banden in een handomdraai te verwisselen. Zo kan de drager het horloge gemakkelijk aan zijn of haar eigen smaak aanpassen. >>

renard5

Het Amsterdamse horlogemerk Renard Watches – snel bekend wordend door haar tijdloze analoge uurwerken – presenteert drie nieuwe versies van het Elite 35.5 model: de Biscaye, Aveline en Tangerine. Het klassieke Elite 35.5 Renard horloge kan nu geheel in stijl van het seizoen gedragen worden met horlogebanden in de authentieke herfsttinten Faded green (Biscaye), Hazelnut brown (Aveline) and Soft orange (Tangerine). Wij vinden ze prachtig en ze zijn nog eens uitermate betaalbaar ook.

Renard horloges zijn rijk aan subtiele details, zoals een verticaal geborstelde, klassieke wijzerplaat en licht bollend mineraalglas. De nieuwe horlogebanden geven dit verfijnde en tegelijkertijd betaalbare uurwerk extra allure. Het leer is vegetable tanned, wat niet alleen prachtig diepe kleuren geeft, maar ook nog eens goed is voor het milieu. Bovendien krijgt dit leer met de jaren een steeds rijkere uitstraling. Door een ingenieus systeem zijn de banden van Renard horloges in een handomdraai te verwisselen. Zo kan de drager het horloge gemakkelijk aan zijn of haar eigen smaak aanpassen.

Hazelnut Brownrenard2

Faded Green

renard3

Tangerine

renard6

Prijzen en verkooppunten
Het Elite 35.5 horloge is er vanaf € 169,-. Voor meer informatie en verkooppunten: www.renardwatches.com

Over Renard
Renard werd begin 2015 in Amsterdam opgericht door twee vrienden die al jarenlang samenwerkeninde lifestyle-branche. Een eigen horlogemerk was een langgekoesterde droom, die met de oprichting van Renard in vervulling ging. Renard – het Franse woord voor vos – wil een tegenwicht bieden aan de snelle en oppervlakkige trend van digitale smartwatches. Dat doet het merk door het ontwerpen en maken van analoge, stijlvolle horloges dieeen aangename mix kennen van klassieke en eigentijdse invloeden. De vos, een verleidelijk, intelligent en sierlijk dier, vormt een perfect symbool voor het merk.

Leave a Comment