De afgelopen dagen was het al zo fris dat de koude lakens van het bed bij het slapen gaan niet echt een feest waren. Heb je het vervolgens in je slaap niet echt lekker comfortabel, dan is de nachtrust ook niet helemaal geweest wat het kon zijn. Zelfs als stoere vent denk je dan weleens ‘mwah, een lekkere pyjama zou best comfortabel zijn’. Wel, passend bij deze kersttijd en bij de wetenschap dat je als man echt niet altijd stoer hoeft te zijn, komt het befaamde merk Schiesser nu met de pyjama Scotland Yard. Twee van u kunnen zo’n pyjama winnen, gratis voor niets. Dus lees snel verder en doe mee!>>

De afgelopen dagen was het al zo fris dat de koude lakens van het bed bij het slapen gaan niet echt een feest waren. Heb je het vervolgens in je slaap niet echt lekker comfortabel, dan is de nachtrust ook niet helemaal geweest wat het kon zijn. Zelfs als stoere vent denk je dan weleens ‘mwah, een lekkere pyjama zou best comfortabel zijn’. Wel, passend bij deze kersttijd en bij de wetenschap dat je als man echt niet altijd stoer hoeft te zijn, komt het befaamde merk Schiesser nu met de pyjama Scotland Yard.

Schiesser is een A-merk in onder- en bovenkleding, sport- en badmode. Het staat wereldwijd bekend om zijn natuurlijke materialen. Het is echt een merk van deze tijd met een ongecompliceerde en duidelijke boodschap: topkwaliteit, natuurlijkheid, actualiteit en esthetiek Schiesser-producten vergezellen mensen hun leven lang. In Nederland is het verkrijgbaar bij meer dan 500 verkooppunten, deze vind je op www.Schiesserag.com.

Deze stoere pyjama is een ideaal kerstcadeau om winterse nachten lekker warm door te komen. Het shirt is bordeauxrood en heeft een met ruit gevoerd borstzakje. De pyjamabroek in schotse ruit heeft een tailleband met koord en een achterzak. Kortom, een heerlijke pyjama in een aangename, zachte single jersey kwaliteit. De Schiesser Pyjama Scotland Yard, van 100% katoen heeft een consumentenadviesprijs van € 49,95. Dus dames en heren, verwen uw partner en houdt ‘m warm, tevreden, vrolijk en viriel.

Win zo’n Schiesser Scotland Yard pyjama!

Speciaal voor ClassyLife-lezers hebben wij van Schiesser twee van deze pyjama’s gekregen om weg te geven, in de maat 50 en 52, van ieder dus één. Bent u een liefhebber van lekker warme nachten? Stuur dan een mail aan [email protected] met uw gegevens en in maximaal drie regels waarom u graag zo’n pyjama zou willen hebben, en in welke maat. Onder de inzenders verloten wij dan de twee Schiesser pyjama’s. Inzenden is mogelijk tot en met vrijdag 16 december; wij versturen de pyjama’s dan de 19e, zodat de winnaars er met kerstmis warmpjes bij kunnen liggen. En anders gewoon naar de winkel, natuurlijk.

Leave a Comment