Ajax legde deze zomer ongeveer 23 miljoen euro neer voor Josip Sutalo, die overkwam van Dinamo Zagreb en zondag tegen Fortuna Sittard zal gaan debuteren. De Kroaat is erg blij dat de deal na anderhalve maand vol speculaties eindelijk rond kwam, zo vertelt hij in een interview met De Telegraaf.

Kroaat trots en blij na transfer naar Ajax

Ajax is een topclub met een prachtige historie en dus een mooie volgende stap in mijn carrière. Natuurlijk ken ik de namen van Johan Cruijff, Marco van Basten en Dennis Bergkamp. Dat ik hier nu ook mag spelen, maakt me trots”, aldus Sutalo, die meer ijzers in het vuur had. Arsenal en Napoli toonden wel interesse, maar kwamen niet met een concreet voorstel. Ajax wel, dus was mijn keuze wat dat betreft snel gemaakt.”

Zijn geduld werd op de proef gesteld. “Als het zó lang duurt is er altijd de kans dat het fout gaat. Maar gek genoeg hield ik altijd het vertrouwen dat deze transfer zou doorgaan. Het voelde gewoon heel goed. Ik…

Lees verder bij www.soccernews.nl

Leave a Comment