De afgelopen dagen zal u wellicht geregeld verzucht hebben ‘ach, zat ik maar op het water’. Daar hebben wij in elk geval onze video-van-de-week maar een beetje op afgestemd. Deze korte film gaat over de trip van surfer Harrisson Roach naar de ruwe Atlantische kust bij Agadir, Marokko.
Het is daar, zo zal u zien, beeldschoon en de golven zijn geweldig. Roach droom de er al lange tijd van om in Noord Afrika te surfen en die droom werd hier gerealiseerd.>>

Capture-d’écran-2016-05-04-à-09.31.03

De afgelopen dagen zal u wellicht geregeld verzucht hebben ‘ach, zat ik maar op het water’. Daar hebben wij in elk geval onze video-van-de-week maar een beetje op afgestemd. Deze korte film gaat over de trip van surfer Harrisson Roach naar de ruwe Atlantische kust bij Agadir, Marokko.Het is daar, zo zal u zien, beeldschoon en de golven zijn geweldig. Roach droomde er al lange tijd van om in Noord Afrika te surfen en die droom werd hier gerealiseerd. Met prachtige beelden die maar één nadeel hebben: ze zullen uw behoefte om ook op het water actief te zijn alleen maar vergroten!

The Last Flight to Agadir is a SurfStitch short film, directed and shot by Andrew Gough featuring surfer Harrison Roach chasing a far fetched but much dreamt about swell in Northern Africa.

Presented by – SurfStitch & Deus Ex Machina

Cinematography & Edit – Andrew Gough

Colourist – Mark Desiatov

Soundtrack – Wish Someone Would Care by Irma Thomas

Narration – Boilers Ahmed

Accomodation – Paradise Plague – paradisplage.com/en/paradis-plage-resort-agadir-morocco.html

Meer informatie over SurfStitch? Zie hier: http://www.surfstitch.com/

Leave a Comment