Theo Janssen werd geboren in 1981 en wist al snel indruk te maken op de voetbalwereld. Als profvoetballer is hij tussen 1998 en 2014 actief geweest voor diverse clubs, waaronder FC Twente, Vitesse en Ajax. Daarnaast heeft hij ook vijf keer voor het Nederlands Elftal gestreden. Inmiddels heeft Theo Janssen zijn carrière op het veld achter zich gelaten en is hij vooral bekend als analist. Hij doet veel uitspraken op televisie die spraakmakend zijn en hij staat dan ook bekend om zijn ongezouten mening. Veel van zijn interviews worden ook op YouTube gepubliceerd, waardoor hij ook onder het jongere publiek wat meer bekend is geworden. Natuurlijk heeft hij naast zijn vroegere leven als profvoetballer en zijn huidige leven als analist ook nog een privéleven. Daar gaan wij eens nader naar kijken.

De (ex) vrouw van Theo Janssen

Natasha janssen ex vrouw van theo

Theo Janssen is getrouwd geweest. We moeten dus eigenlijk spreken van een ex-vrouw, want de twee zijn niet meer samen. Theo Janssen trouwde met Natasha. Marcel van Roosmalen schreef een boek over het leven van de voormalig voetballer en kreeg de opdracht niets in het boek te verwerken dat met het huwelijk of met Natasha te maken zou hebben. Zijn ex-vrouw komt dan ook eigenlijk niet voor in het verhaal, wat op zich vreemd is, gezien zij toch samen een gezin op hebben gebouwd.

Het gezin van Theo Janssen

Het gezin van Theo heeft lange tijd in De Schuytgraaf gewoond, een wijk in Arnhem. Hij en Natasha vormden een gezin met twee kinderen. Op de eerste plaats is de zoon van Theo Janssen, Lex, die wel genoemd wordt in het boek van Theo. De dochter van Theo en Natasha heet Iris en zij is vijf jaar jonger dan Lex. Zij wordt niet in het boek genoemd. Hier kan een logische reden voor zijn. Op het moment dat er aan het boek werd gewerkt, was Iris minderjarig en Lex niet meer. Theo heeft besloten om geen details over Natasha en Iris in het boek te delen, vooral omdat dit tijdens de echtscheiding nadelig voor hem zou kunnen uitpakken.

Linda Kolkman is de nieuwe vriendin van Theo Janssen

linda kolkman vriendin theo janssen

Linda Kolkman theo janssen

Theo Janssen heeft misschien niet meer zo veel vrouwelijk schoon achter zich aan hobbelen als wel het geval was toen hij nog profvoetballer was, maar er is zeker geen sprake van een gebrek aan aandacht. Velen vragen zich af of Theo Janssen nu vrijgezel is. Deze dames moeten wij teleurstellen, want na de scheiding van Natasha vond Theo een nieuwe liefde in Linda Kolkman. Hij heeft haar leren kennen bij Vitesse, waar zij actief was als fysiotherapeute op het moment dat Theo bij de club actief was als assistent trainer. Linda werd in 2022 door Theo ten huwelijk gevraagd en zij heeft volmondig ja gezegd. In datzelfde jaar werd hun zoontje geboren, Sem. Theo heeft inmiddels dus een tweede gezin.

Wat is het vermogen van Theo Janssen?

We weten natuurlijk allemaal dat je in de wereld van voetbal veel geld kunt verdienen. Dit geldt zeker ook voor Theo Janssen. In het laatste jaar waarin de profvoetballer actief was voor FC Twente verdiende hij al een jaarsalaris van 900.000 euro. Hij stapte uiteindelijk over naar Ajax, waar hij per jaar een bedrag van 1.150.000 euro verdiende. Op dit moment is Theo actief als analist, waarmee hij een lager inkomen binnensleept. Toch heeft hij een aardig vermogen op weten te bouwen vanaf het begin van zijn carrière. Naar schattig bedraagt het vermogen van Theo Janssen ongeveer 8 miljoen euro.

De biografie van Theo Janssen werd een bestseller

Auteur Marcel van Roosmalen schreef de biografie over het leven van Theo Janssen, waarvoor hij veel gesprekken voerde met de oud-voetballer. De schrijver heeft meerdere malen aangegeven dat Theo eigenlijk niet aan het boek mee wilde werken en vooral veel dingen opnoemde die niet in het boek mochten verschijnen. Zo veroorzaakte Janssen een ernstig auto-ongeluk toen hij onder invloed was van alcohol. Dit voorval mocht ook niet in de biografie omschreven worden. Uiteindelijk heeft Van Roosmalen vooral veel gesprekken met Theo gevoerd die neerkwamen op ‘slap gelul’ volgens de schrijver. Juist hierdoor werd de biografie populair en kwam deze in de Bestseller 60 op de eerste plek terecht.

Leave a Comment