Thibaut Courtais is een bekende doelman die komt uit België. Hij is 32 jaar oud en hij speelt bij de enige echte Real Madrid sinds 2018, maar zijn carrière begon al in 2011 bij het Belgische voetbalelftal, hij was destijds negentien jaar. Na zijn debuut heeft veel successen bereikt, zoals de winst van de UEFA Champions League in 2022, hij had niet alleen deze prijs gewonnen met zijn team, maar hij was ook de eerste Belg die deze prijs als basisspeler heeft gewonnen. Buiten het veld om heeft hij ook het hart gewonnen van de beeldschone, Mishel Gerzig. Die vandaag bij ons in de spotlights staat!

Het liefdesverleden Thibaut Courtais

Voordat Thibaut een relatie kreeg met de bloedmooie Spaanse Mishel Gerzig had hij een relatie met Marta Dominguez. Binnen deze relatie heeft hij twee kinderen met haar gekregen, een dochter genaamd Adriana en hun zoon, Nicolás. Ze leerde elkaar kennen in Spanje en ze waren bij elkaar van 2013 t/m 2017. Dominguez is zelf een influencer met meer dan 100.000 volgers, ze deelt graag haar supermooie looks op Instagram. Waarom het stel uit is gegaan is niet bekend, maar er ging wel een gerucht rond dat Thibaut vreemd ging met Emily Vanhoutte toen hij nog samen was met Martha.

Het liefdesleven van Thibaut Courtais

Een ding is zeker, Thibaut heeft zeker smaak, want zijn prachtige vrouw is de Israëlische model, Mishel Gerzig. Ze heeft net zoals de ex van Thibaut een hoop volgers op social media, zoals Instagram. Ze werkt voor bekende modellenbureaus, zoals ITM-models en Next LA. Het stel is voor het eerst in contact met elkaar gekomen in 2021 en in datzelfde jaar kregen ze een relatie. En in 2022 vroeg Thibaut haar ten huwelijk. In 2023 ging het stel trouwen en dit jaar zijn ze op 2 april ouders geworden van hun dochter, Ellie.

Mishel Gerzig in een notendop

Mishel is 26 jaar oud en ze is geboren in Israël en ze is Joods. Ze begon al met modellenwerk toen ze nog maar 13 jaar oud was. Naast modellenwerk is ze ook veel op reis. Zo omschrijft ze zichzelf ook op haar Instagram. Op haar account zie je altijd kiekjes met foto’s van haarzelf in verschillende landen. Zo is ze gegaan naar plekken, zoals Parijs, Ibiza, Dubai en noem het maar op!

Mishel-Gerzig-Courtois-3.jpg Mishel-Gerzig-Courtois-3.jpg Mishel-Gerzig-Courtois-3.jpg Mishel-Gerzig-Courtois-3.jpg Mishel-Gerzig-Courtois-4.jpg

Leave a Comment