Je verjaardag komt er binnenkort weer aan. De afgelopen jaren kon dit niet zo groots worden gevierd. Mede door corona die heel wat roet in het eten gooide. Inmiddels is dat gelukkig anders. We mogen weer feestjes organiseren en daar maken velen dan ook dankbaar gebruik van. Behoor jij ook tot deze grote groep mensen die dit jaar eens echt groot feest willen vieren? En ben je die traditionele kringverjaardag nu wel een beetje beu? Maak dan gebruik van de volgende tips en geniet van een originele en bovenal beregezellige verjaardag waar mensen nog jaren over praten!

Organiseer zelf de gehele catering

avondeten-luxe

Ben je dol op koken en bakken? Maar doe je dit eigenlijk te weinig? Dan is je verjaardag het perfecte moment om je kookkunsten te tonen. Zorg ervoor dat je één of twee dagen voor het feest vrij hebt. Zo heb je alle tijd om alvast de nodige dingen voor te bereiden. Koken en bakken is immers leuk, maar je wil niet op je eigen feest de gehele tijd in de keuken staan. Schakel eventueel vrienden en familie in om samen met jou hapjes voor te bereiden. Erg gezellig en eens wat anders dan de standaard chips & toast die je op elke verjaardag ziet.

Maak het jezelf eventueel wel gemakkelijker door sommige dingen wel uit handen te geven. Denk aan een taart bestellen bijvoorbeeld. Zelf een taart maken voor heel veel mensen is enorm veel werk. Zo hou je iets meer tijd over. Bovendien zijn er tegenwoordig zoveel verschillende taarten verkrijgbaar dat je hier ook nog wel een aantal originele keuzes in kunt maken.

Tuinfeest

Als je in de winter jarig bent, is de kans groot dat je nog nooit een tuinfeest hebt georganiseerd. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Een tuinfeestje in de winter is namelijk enorm knus en gezellig. De winter biedt alles om dit feest nog spectaculairder te maken. Hou er wel rekening mee dat je meer dingen nodig hebt om alle gasten droog en warm te kunnen houden. Denk in elk geval aan een partytent, maar ook aan een terrasverwarmer of een klein haardvuur. Er zijn ook partytenten die standaard zijn uitgerust met heaters.

Klein en intiem

feestje-drankje

Ben je iemand die liever niet constant in de spotlight staat? Voel je je gelukkiger binnen een kleine groep van intimi? Kies er dan voor om je verjaardag heel klein te houden. Niet omdat het moet, maar omdat jij hier nou eenmaal meer van geniet. Vergeet niet dat het jouw verjaardag is. Denk dus niet na over hoe anderen het feestje zullen vinden. Het gaat erom dat jij geniet.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige filmavond bij jou thuis? Inclusief snacks, lekkere drankjes en een paar gezellige (zeer foute) films. Dat wordt ouderwets lachen, kletsen en bovenal genieten van je verjaardag. Precies zoals jij dat fijn vindt.

Leave a Comment