Niet alleen foto’s zijn een geweldige herinnering aan de grootste viering van het leven. Iedereen die tegelijkertijd een hele film van de trouwdag heeft, kan zichzelf op elk moment weer in de plechtige bui brengen en alles bekijken, van de bruiloft in het kadaster tot de volgende partij. Of het nu zelf gemaakt is of gefilmd door een videograaf: een video zal uw onvergetelijke ervaring voor eeuwig bewaren. We geven tips, dus dat lukt.

Bijna iedereen heeft een fotograaf op een bruiloft – tenminste een goede vriend of een vriend die de camera aankan, wordt meestal gevraagd om een ​​paar snapshots. Als je nog een stap verder wilt gaan, overweeg dan een trouwvideo. Voor een succesvolle trouwvideo zijn er in principe twee opties.

man and woman on white stair standing in the middle of crowd

Optie 1: de trouwvideo van de videograaf

De videograaf of bruiloft filmmaker is niet alleen professioneel opgeleid, maar bezit ook hoogwaardige apparatuur. Hij weet welke instellingen in welke situatie het beste overkomen, welke momenten hij moet vastleggen en kan vooraf precies de instelling en uw wensen met u bespreken. Natuurlijk heeft een professioneel gemaakte trouwfilm ook zijn prijs: enkele honderden euro’s moet je verwachten. Vraag je vrienden en kennissen of iemand een videograaf kan aanbevelen, zodat de investering achteraf de moeite waard is.

2e mogelijkheid: film trouwfilm door kennissen

De veel goedkopere, maar waarschijnlijk minder professionele optie is om een ​​vriend om een ​​film te vragen. Het resultaat is echter waarschijnlijk niet helemaal wat je zou denken. Tenzij je het geluk hebt om een ​​filmmaker in je vriendenkring te hebben.

Of …

Maar je kunt de trouwvideo ook in een game voor alle gasten veranderen. Nodig elke gast uit in de uitnodiging om zeker zijn smartphone en geheugen vrij te maken van onnodige foto’s en video’s. Omdat dan al je gasten met plezier kunnen beginnen met filmen. Het legt momenten vast die de videograaf mogelijk niet heeft kunnen vastleggen. Na de bruiloft kun je vervolgens je trouwfilm knippen, gefilmd door alle gasten, of deze taak op zijn minst overdragen aan een videograaf. Die kan het beste uit de opnames in post-productie halen. Je trouwvideo kan niet persoonlijker en sympathieker zijn – en het komt erop neer dat je er relatief goedkoop mee wegkomt.

huwelijk

Leave a Comment