In dit digitale tijdperk betekenen onze telefoons echt alles voor ons. Dit betekent ook dat je er alles aan moet doen om ervoor te zorgen dat er niets met je allerbeste maatje gebeurt. Dit is, als je geen beschermend hoesje om je apparaat hebt, best heel lastig. Het is dus belangrijk om een hoesje te vinden dat precies bij je behoeften past en ook binnen je prijsklasse ligt. Als je op zoek bent naar de perfecte bescherming voor je telefoon, gebruik dan deze zes tips om het juiste hoesje voor je telefoon te vinden.

1. Vergelijk de prijzen

silver iPhone X with red case

Het is geen geheim dat hoesjes en dan met name de hoesjes voor de iPhone best duur kunnen zijn. Feit is wel dat je op de website van de fabrikant zelden de beste prijs voor je favoriete telefoonhoesje zult vinden. Dat betekent echter niet dat je geen hoge kwaliteit voor de beste prijs kunt krijgen. Vergelijk altijd je favoriete telefoon hoesjes bij Fonu – zelfs als er niet veel prijsverschil is, is het altijd de moeite waard om de hoesjes met elkaar te vergelijken.

2. Lees de recensies

Zorg ervoor dat je, voordat je iets koopt, de recensies leest. Dit is vooral belangrijk wanneer je iets bestelt bij externe verkopers, die de laagste prijs bieden, maar niet noodzakelijk de beste kwaliteit leveren. Het is ook belangrijk om recensies over de hoesjes te lezen, waarvan jij denkt dat je deze leuk vindt zodat je kunt zien wat andere mensen, die het hoesje al hebben gekocht, van de kwaliteit en van de duurzaamheid vinden. Let op wat recensenten zeggen en dan niet alleen over de duurzaamheid, maar ook over toegankelijkheid. Is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot alle poorten en externe knoppen?

3. Ga op zoek naar de gewenste functies

Als je aan het shoppen bent, moet je ook nadenken over de functies die je handig vindt. Een dun hoesje met je favoriete patroon helpt je niet om je telefoon stabiel te houden voor het nemen van selfies. Sommige hoesjes hebben standaard functies waarmee je je telefoon schuin kunt neerzetten om het streamen vanaf je mobiele apparaat gemakkelijker te maken.

4. Bepaal het benodigde beschermingsniveau

zwart-telefoonhoesje

Sommige hoesjes bieden meer bescherming dan andere. Als je op zoek bent naar iets dat dun en schattig is, houd er dan rekening mee dat veel van deze hoesjes niet zoveel bescherming bieden. Zoek naar een hoesje met verhoogde randen voor betere bescherming omdat deze, ook na een harde val, de zijkanten op hun plaats houden.

5. Hoesjes met batterijhouders

Er is niets erger dan dat je batterij, vlak voordat je een stopcontact kunt bereiken, leegraakt. Met een batterijhouder hoef je je hierover geen zorgen meer te maken. Deze items waren een paar jaar geleden moeilijker te vinden. Veel winkeliers verkopen tegenwoordig echter batterijhouders, die esthetisch mooi en ook dun zijn. Hoewel deze over het algemeen iets duurder zijn dan gewone hoesjes, zul je merken dat het gemak van deze hoesjes het extra geld meer dan waard zijn.

6. Schermbeschermers

Het laatste waar je een beslissing over moet nemen, is het aanschaffen van een schermbeschermer. Voor de mensen, die hun telefoon weleens laten vallen, zijn schermbeschermers een absolute noodzaak. Schermbeschermers zijn er in een paar verschillende soorten. Meestal zijn ze gemaakt van plastic of van glas en worden ze over het eigenlijke scherm geplaatst. Op deze manier zal de schade, als er iets met de voorkant van je telefoon gebeurt, de beschermer in plaats van je dure scherm aantasten. Wij beloven je dat dit je talloze tripjes naar een reparatiewerkplaats zal besparen!

Conclusie

Gebruik deze zes tips om het perfecte hoesje voor je telefoon te kunnen vinden. Met een hoesje heb je de perfecte accessoire, die ook je telefoon tegen dure ongelukken beschermt.

Leave a Comment