Voor iedereen die lopend, op de fiets, in de bus of waar dan ook zit te appen, is dit niks. Die moet gewoon lekker blijven priegelen op kleine toetsjes. Maar zit je thuis of op kantoor, dan is het een welkome vondst. Het bedrijf Logitech komt met een Multi-Device Wireless Keyboard, het eerste compleet uitgeruste toetsenbord met een keypad dat ook werkt met smartphones en tablets. Met een druk op de Easy-Switch-knop kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen – en typen op – drie aangesloten apparaten. Het toetsenbord sluit aan op meerdere devices, of je nu gebruik maakt van een Windows-pc, een iPhone en/of Android device. De Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard is naar verwachting vanaf begin augustus verkrijgbaar.>>

large_logitech_k780_multi_device_wireless_keyboard

Voor iedereen die lopend, op de fiets, in de bus of waar dan ook zit te appen, is dit niks. Die moet gewoon lekker blijven priegelen op kleine toetsjes. Maar zit je thuis of op kantoor, dan is het een welkome vondst. Het bedrijf Logitech komt met een Multi-Device Wireless Keyboard, het eerste compleet uitgeruste toetsenbord met een keypad dat ook werkt met smartphones en tablets. Met een druk op de Easy-Switch-knop kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen – en typen op – drie aangesloten apparaten. “We kunnen snel en comfortabel een document op de computer typen, maar bij het beantwoorden van een bericht op de telefoon zijn we beperkt tot wat onze twee duimen kunnen”, meldt Andy Hoekstra, Country Manager Benelux bij Logitech. “Met de introductie van de K780 Multi-Device kun je prettig en snel tikken op alle apparaten die je gebruikt op je bureau. Met een druk op de knop kun je vervolgens eenvoudig schakelen tussen deze apparaten.”

Typen met precisie en comfort
De K780 Multi-Device biedt volgens de fabrikant een stille en responsieve type-ervaring. De toetsen zijn groot en ontworpen om met precisie en comfort te tikken. Bovendien maakt het handige keypad met tien toetsen het gemakkelijk om nummers in te voeren. De geïntegreerde rubberen standaard met zachte afwerking zorgt ervoor dat de gebruiker verschillende mobiele devices in de perfecte kijkhoek kan plaatsen, van smartphones tot de 12-inch iPad Pro. Het toetsenbord is slank en stevig gebouwd en heeft een design dat goed past in een moderne woning of kantoor. Het sluit aan op meerdere devices, of je nu gebruik maakt van een Windows-pc, een iPhone en/of Android device. Het ontwerp van het toetsenbord is vertrouwd en de gebruiker heeft op ieder apparaat toegang tot zijn of haar favoriete sneltoetsen. Met zowel Logitech Unifying USB- als Bluetooth Smart-technologie kan de gebruiker zelf de beste manier kiezen om het toetsenbord te verbinden met een computer, smartphone of tablet. Dankzij een energiebesparende stand-by modus en een aan/uit-schakelaar, biedt dit slimme nieuwe toetsenbord een batterij-levensduur tot 24 maanden. Genoeg tijd om te wennen aan een nieuwe manier van multi-tasken, waarbij je met één toetsenbord kunt typen op al je apparaten. De Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard is naar verwachting vanaf begin augustus via Bol.com, Coolblue, Media Markt, Alternate en online op Logitech.com verkrijgbaar,voor een adviesprijs van € 99,99. Slim ding.

Leave a Comment