Een grote droom voor vele kleine jongetjes is een Ferrari kopen en hebben. Logisch natuurlijk, het zijn supersnelle en supermooie exclusieve auto’s. Tegenwoordig produceert Ferrari steeds meer hypercars en dat valt ook wel te zien aan de prijzen. In deze blog leest u wat de drie duurste nieuwe Ferrari’s op het moment zijn.

3. Ferrari 812 Superfast (€405.475,-)

We beginnen rustig aan met de duurste supercar van Ferrari. Ook de snelste trouwens. Onder de motorkap ligt een 6.3L V12 die 769 pk en 705 nm torque produceert. Één van de redenen dat deze wagen zo duur is, is dat er maar 799 stuks van zijn gemaakt. zeldzaamheid gaat in de autowereld namelijk vaak samen met een duur prijskaartje. De auto heeft ook een uniek uiterlijk omdat de motor aan de voorkant zit. Daardoor heeft hij een kleinere achterkant en een relatief lange voorkant.

2. Ferrari SF90 Stradale (€556.250,-)

De SF90 Stradale is een auto voor de toekomst. De exclusieve hypercar is een Hybrid met drie elektrische motoren en daarbij nog een V8. Dat komt neer op zo’n 986 pk. De Hybride moet 0-100 km/u kunnen halen in 2.5 seconden. De auto heeft 4 standen. EV-Only, Hybrid, Performance en Qualify. Bij Qualify gaan alle remmen los en krijg je het volle vermogen.

1. Ferrari LaFerrari (€1.300.00,-)

Nu wordt het serieus. Voor de prijs van de LaFerrari kun je ook een dikke villa kopen. Hij is meer dan twee keer zo duur dan de SF90 Stradale. En dat terwijl het vermogen minder is… De prijs zit hem hier ook in de Zeldzaamheid. Er zijn maar 500 stuks van gemaakt. Een andere reden is de topsnelheid van 350 km/u en een aantal luxe snufjes zoals deuren die kunnen draaien wat andere Ferrari’s niet hebben.

Bent u zelf op zoek naar een Ferrari bekijk dan eens de DBS Automotive collectie

Leave a Comment