Ruud de Wild kun je kennen als presentator, radio-dj en kunstenaar. Hij is vandaag de dag 55 jaar oud, maar hij begon op 20-jarige leeftijd al met zijn carrière. Hij ging destijds aan de slag als assistent-dj bij Hilversum 3. En daarna begon het balletje te rollen, in 1998 brak hij door als presentator bij BNN. Je kan hem gezien in een programma genaamd ‘Top of the Pops’. Naast zijn carrière voor de schermen is hij ook een kunstenaar. Maar buiten zijn carrière om heeft hij ook gewoon nog een normaal leven. Hij is de vader van drie kinderen, die hij heeft gekregen van eerdere relaties. Zijn kinderen heten, Toy, Johnny en Teddy. Maar vandaag gaan we het hebben over zijn oudste bloedmooie dochter genaamd, Toy Travis de Wild!

Wie is Toy Travis de Wild?

Toy Travis de Wild is op dit moment 21 jaar oud. En haar moeder is Tatum Dagelet die je kunt kennen als actrice en presentatrice. Ruud en Tatum waren vier jaar met elkaar getrouwd, maar in 2004 zonk hun huwelijk in het schip. Er is niet erg veel over haar bekend, maar op Instagram deelt ze wel kiekjes van haar leven. Aan haar Instagram is te zien dat ze graag op vakantie gaat. Zo is ze geweest in Praag en Ibiza.

Hoe ziet de band van Toy Travis en Ruud de Wild eruit?

In een aflevering van Ruud & Olcay is Toy Travis openhartig over haar vader. Ze woont inmiddels al een jaar op haarzelf en dat was een speciaal moment voor Ruud: ‘Ik ben voor de eerste keer bij mijn dochter die uit huis is’. Toy gaf destijds aan dat ze het fijn vindt om alleen te wonen, maar op sommige momenten blijft het uitdagend. Ze gaf aan dat ze zich erg alleen voelde, want hiervoor woonde ze bij haar moeder: ‘Mama is vaak thuis. En nu is het een beetje van, je gaat bij je ouders op bezoek’. In de aflevering gaf ze aan haar vader toe dat zich niet welkom voelt wanneer ze op bezoek komt. Dit is wat ze precies had gezegd: ‘Het komt vaak ook wel omdat ik meestal het idee heb dat hij geen zin heeft dat ik er ben’. Haar voormalige stiefmoeder Olcay snapte wel waar haar gevoelen vandaan kwamen: ‘Ik snap Toy totaal als ze zegt dat ze zich te veel voelt. Ik vind ook wel dat Ruud haar vaak de deur uitzet of uitkijkt. Het is toch je dochter. Ik denk dat het daarom goed is dat zij meer qualitytime met elkaar doorbrengen.’

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Leave a Comment