Wij hebben al eens eerder aandacht besteed aan de prachtige cashmere shawls van Judine Krijgsman van Vandiencashmere. Zij staat vaak op de goede buitenbeurzen, zoals de Zomerfair op Soestdijk en de Winterfair op Het Loo en maakt snel naam door de combinatie van kwaliteit, prijs en stijl. Judine heeft nu in haar collectie een nieuwe collectie behaaglijke cashmere travel wraps. Ze zijn warm, wollig, superzacht en multi-inzetbaar. Dankzij de royale afmetingen (1 meter bij 2.20 dan wel 180 bij 70cm) functioneert de shawl ook als poncho, omslagdoek of als warme plaid. En nog mooier: speciaal voor u is er nu een ClassyLife-aanbieding waarbij u € 50,- korting op een groene of ivoorkleurige 100% Cashmere travel wrap ontvangt!>>

 

Wij hebben al eens eerder aandacht besteed aan de prachtige cashmere shawls van Judine Krijgsman van Vandiencashmere. Zij staat vaak op de goede buitenbeurzen, zoals de Zomerfair op Soestdijk en de Winterfair op Het Loo en maakt snel naam door de combinatie van kwaliteit, prijs en stijl. Judine heeft nu in haar collectie een nieuwe collectie behaaglijke cashmere travel wraps. Ze zijn warm, wollig, superzacht en multi-inzetbaar. Dankzij de royale afmetingen (1 meter bij 2.20 dan wel 180 bij 70cm) functioneert de shawl ook als poncho, omslagdoek of als warme plaid. En nog mooier: speciaal voor u is er nu een ClassyLife-aanbieding waarbij u € 50,- korting op een groene of ivoorkleurige 100% Cashmere travel wrap ontvangt!

Style them 5 ways, zo adviseert zij:

  1. Bij zakelijke outfits. Om warm maar toch stijlvol te blijven op frisse dagen. Te dragen in de stad, maar net zo goed tijdens een dag in de natuur. Bovendien heerlijk gezelschap in het vliegtuig of ‘s avonds op de boot.
  2. Niet alleen mooi, maar ook handig: de shawls van Vandien zijn vanwege hun formaat onweerstaanbaar als omslagdoek of stola.
  3. Als heerlijke warme shawl, bijvoorbeeld om een leren jack.
  4. Soms voelt het buiten warmer dan binnen, zeker in het najaar, dan is een dikke trui too much maar even een lekkere, lichte shawl omslaan geeft dan net dat comfortabele gevoel.
  5. Niet alleen onze garderobe, maar ook ons interieur geven we graag een cosy touch. Vandiens zijn ook geschikt voor het interieur, bijvoorbeeld ter decoratie over de bank, voor een beetje extra warmte.

De Vandiens zijn ‘plat’ gebreid en afgewerkt met ribboordjes. Ze worden fair trade gemaakt in Mongolië en ze zijn verkrijgbaar in warme klassieke kleuren, in 100% cashmere of 30% cashmere en 70% merino wol. Doordat alleen de langste en zachtste vezels gebruikt worden, is de shawl niet alleen warm en mooi maar blijft’ie dat ook. Het motto van deze collectie is: casual chique.

Voor de 100% cashmere Midsize wrap (in groen of ivory) hebben wij nu een cosy AANBIEDING! Met de kortingscode W2017 betaal je geen € 175,- maar € 125,-. Bestellen doe je heel gemakkelijk via www.vandiencashmere.com.  Zeker, de kerstdagen haalt u niet meer, maar hoe leuk is het om juist na de kerst jezelf of een ander een cadeautje te geven? Dat scheelt nu toch 50 euro bovendien, dankzij ons contact met Vandien. With love from Mongolië, embraced by The Netherlands.

Voor meer informatie:
Tel. 06 2506279
FB: vandiencashmere
Instagram: vandiencashmere
mailto:[email protected]
www.vandiencashmere.com

 

Leave a Comment