Vakantieplannen? Monique daagt u uit!

38885704_ml

Eén van onze ambities is om u, lezers, te voorzien van goede adressen voor allerlei diensten. Als wij hier mensen en bedrijven noemen, moet dat u de zekerheid geven dat u er prima terecht kunt. ‘Onze’ adressen komt u tegen als u hierboven op Services klikt.

Passend bij onze wens om aan uw leven nog meer kleur te kunnen geven, kiezen wij uiteraard graag partners waarmee u o.a. uitstapjes, vakanties en reizen extra prettig kunt maken. Denkt u dan aan QL Hotels & Restaurants, aan Local HideAways maar bijvoorbeeld ook aan HaagseStrandhuisjes. Wilt u echt een sublieme vakantie geregeld hebben, met de best denkbare prijs-kwaliteitverhouding, dan kunnen wij u Monique de Vos van www.departures.nl in Veldhoven van harte aanbevelen. Zij heeft een reisbureau 2016: u kunt bij haar terecht voor advies en voor het reserveren en regelen van hotels en wat dies meer zij, maar als u bijvoorbeeld zelf uw tickets wilt bestellen is dat geen enkel probleem. Alleen kan zij het waarschijnlijk goedkoper, of ze regelt zo mogelijk even een upgrade.

Monique belde ons en zei ‘ik heb een leuke uitdaging voor ClassyLife lezers. De kerstperiode is echt zo’n tijd waarin mensen plannen maken voor hun komende zomervakantie. Nou had ik laatst een klant die bijna alles zelf al in kaart had gebracht en die ons vroeg om een soort second opinion. Het hotel wilde hij via Booking reserveren, dat leek de goedkoopste optie. Het klinkt misschien wat pedant, maar alle 4- en 5-sterren hotels die er toe doen, ken ik. Dus het hotel waar die klant heen wilde kende ik ook. Wat ik hem kon aanbieden was een betere kamer, voor bijna duizend euro per week minder dan was aangeboden! Dus als lezers plannen hebben en aanbiedingen krijgen, wil ik daar zeker naar kijken om te zien of het beter en toch goedkoper kan. Dan ga ik uit van vakanties in luxe hotels met een reissom vanaf zo’n drieduizend euro. Stuur mij maar een mail, naar info@departures.nl en dan ga ik ermee aan de slag. Ik ben er redelijk zeker van dat ik voor hetzelfde geld een veel leukere vakantie kan aanbieden, of eenzelfde voor minder geld. Lezers hebben er in principe altijd baat bij.’

8645109_ml

Wel, is dat interessant of niet? Deze ClassyLife partner kan u veel geld besparen. Vertelt u bij uw contact met Monique dat u gebruik wilt maken van de ClassyLife vakantie-check en dan heeft u een extra streepje voor. Uiteraard kunt u haar ook benaderen als u geen tijd of geen zin heeft om alles uit te zoeken, of als u alleen maar denkt ‘ik wil naar een tropisch strand, in juni, en ik wil die en die service; de plaats maakt mij niet uit.’ Als dat niet helpt om extra kleur aan uw leven te geven… Overigens, wilt u eerst op haar website kijken, klikt u dan op de banner onderaan deze pagina.

banner_classylife_0215

You must be logged in to post a comment