De zon komt er steeds meer door waardoor we snel weer in de tuin kunnen gaan genieten. Aan de hand van de laatste trends is het tof om je terras sfeervol in te richten. Hiermee geniet je de aankomende zomer van een lekker hapje en drankje in de perfecte tuinmeubelen. Neem een kijkje bij Kees Smit voor aanbiedingen voor een tuinset! Hier vind je alle tuinmeubelen die je tuin nodig heeft om jouw gewenste trend in huis te halen voor de beste prijs. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe trends voor bij jou in de tuin? Lees hier verder voor inspiratie.

dak-terras-glazen-wand

New retro

Met New Retro komen de kleuren en patronen van de jaren ‘70 weer terug in jouw tuin. Denk hierbij aan warme kleuren als bruin, rood en oranje. Bijpassende sierkussens zorgen voor een comfortabele zit en die trendy vibe. Old school patronen brengen de retro sfeer van vroeger weer terug naar jouw terras.

Accessoires spelen ook een grote rol in de New Retro trend. Mozaïektegeltjes met bloemendesign, zitzakken en rotan materialen creëren een trendy jaren ‘70 sfeer. Ten slotte is het nog mogelijk om een toepasselijke platendraaier te plaatsen en in de late zomeravonden te genieten van wat muziek. Beleef helemaal de tijd van toen terug in jouw tuin!

Japandi

De volgend trend brengt twee culturen bij elkaar. De rust die Japan met zich meebrengt en de functionele designs van Scandinavië. In deze stijl wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan hout, bamboe, linnen of wol. Deze materialen worden gecombineerd met lichte kleuren om de Japandi sfeer te creëren. Een tuinstoel in crèmekleuren is hier een voorbeeld van.

Bij Japandi kiezen we voor lage meubels die op pootjes staan. Hiermee wordt er een doorkijk gecreëerd op het terras. In combinatie met een lichte muur zal dit de perfecte Japandi sfeer creëren op het terras. Potten of vazen die passen bij de lichte tinten van het meubilair zullen deze trendy stijl voor de tuin helemaal afmaken.

Rock the City

Meer fan van een industriële uitstraling? Met Rock the City haal je een echte stadstuin in huis. Dit is een strakke look met veel industriële materialen zoals beton en aluminium. Uiteraard wil je comfortabel zitten, dus het meubilair voor op het terras bestaat uit loungemeubelen met zachte kussens. Rock the City bevat weinig aankleding waardoor het een rustige sfeer creëert. Blauw, geel en oranje zijn de kleuren die gebruikt worden in deze stijl.

Natuurlijk mogen decoraties niet ontbreken. Echter is het belangrijk dat dit gedetailleerd blijft om de rustige sfeer te behouden. Denk hierbij aan vloerlampen, toepasselijke kussens en een industriële haard. Een bakstenen muur zal een perfecte basis zijn om de stoere uitstraling van Rock the City te vormen.

Leave a Comment