Het zomerseizoen nadert zijn einde. We hebben weer volop kunnen genieten van onze tuin en onze tuinmeubelen. Het wordt weer tijd om je meubels binnen te zetten of te onderhouden. Maar als je tuinmeubels echt niet nog een zomer meekunnen, is het misschien tijd om te kijken naar nieuwe meubels.

Kunnen je tuinmeubels nog een ronde mee?

tuin-terras-overkapping

Zeker met deze zomer is de kans aanwezig dat je tuinmeubels flink wat te verduren hebben gehad. Het heeft flink geregend en gewaaid. Bij de meeste meubels zie je hier dan ook de gevolgen van. Plastic meubels kunnen groene uitslag hebben of plekken hebben die zijn vergaan. Heb je meubels van riet of rotan? Dan is de kans aanwezig dat het loslaat en gaten vertoont. Ook bij houten meubels kun je de invloeden van het weer zien. Sommige plekken gaan rotten of je ziet dat het hout gaat verkleuren.

Wanneer je je tuinmeubels nog kan herstellen, is het natuurlijk niet nodig om direct op zoek te gaan naar andere tuinmeubels. Kun je de groene aanslag nog verwijderen van je tuinset? Hier heb je speciale middelen voor die je tuinset kunnen redden. Bij houten tuinmeubels kan het zijn dat je ze kunt redden door ze op te schuren en opnieuw in de olie te zetten.

Wat als je tuinmeubels niet te redden zijn?

Alle meubels komen op een punt dat ze aan vervanging toe zijn. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar nieuwe meubels. Het lijkt niet de meest logische tijd, maar richting de winter is een heel goed moment om op zoek te gaan naar nieuwe tuinmeubels.

De keuze is nog steeds zeer ruim en je profiteert vaak van hele mooie kortingen. Je hebt de tijd om na te denken over wat je wilt met je tuin. Misschien wil je heel iets anders en ga je op zoek naar meubels die anders zijn dan je vorige. Het kan ook zijn dat je graag hetzelfde wilt.

Waar let je op bij nieuwe tuinmeubels?

terras-vloerkleed-tuinmeubelen

Bij het aankopen van nieuwe tuinmeubels is het goed om te kijken naar het budget dat je hebt voor je tuinmeubels. Gelukkig zijn er richting de winter mooie kortingen waar je van kunt profiteren.

Daarnaast is het goed om te kijken naar de ruimte die je hebt. Tuinsets zijn er in alle soorten en maten en voor iedere tuin kun je prachtige tuinmeubels krijgen.

Vervolgens is het verstandig om te kijken naar het advies wat je krijgt. Is de winkel bereikbaar wanneer je extra informatie wilt of vragen hebt? Dutchgarden.nl heeft een mooi en uitgebreid assortiment en staat klaar met deskundig advies om vragen te beantwoorden. Zo kun jij volgend jaar genieten van je prachtig nieuwe tuinmeubels.

Leave a Comment