Vorig jaar hebben wij op deze zelfde plaats aandacht besteed aan een benefietdiner dat werd georganiseerd door de Rotaryclub Soestdijk, op de Brink in Baarn. Het was zo’n succes dat het dit jaar wordt herhaald. Het leuke erbij is dat u ervoor kunt inschrijven, op een sfeervolle plaats heerlijk eet en drinkt, nieuwe mensen ontmoet en een bijdrage levert aan een prima doel, de Voedselbank Soest. Eten voor eten, zou je het kunnen noemen. Zaterdag 17 juni aanstaande organiseert Rotaryclub Soestdijk na het succes van vorig jaar, dus deze tweede editie van het Midzomer Dorpsdiner op de Brink in Baarn. Er wordt genoten van een viergangendiner, geïnspireerd op de overheerlijke Franse streekkeuken, verrassend en belangeloos verzorgd door de horecaondernemers Greenfields, De Melodie, Demmers en de Smaecken van Hamelink, voor slechts € 29,50 per persoon, exclusief drankjes. De inschrijving is onlangs geopend!>>

Vorig jaar hebben wij op deze zelfde plaats aandacht besteed aan een benefietdiner dat werd georganiseerd door de Rotaryclub Soestdijk, op de Brink in  Baarn. Het was zo’n succes dat het dit jaar wordt herhaald. Het leuke erbij is dat u ervoor kunt inschrijven, op een sfeervolle plaats heerlijk eet en drinkt, nieuwe mensen ontmoet en een bijdrage levert aan een prima doel, de Voedselbank Soest. Eten voor eten, zou je het kunnen noemen.
Zaterdag 17 juni aanstaande organiseert Rotaryclub Soestdijk na het succes van vorig jaar, deze tweede editie van het Midzomer Dorpsdiner op de Brink in Baarn. Er wordt genoten van  een viergangendiner, geïnspireerd op de overheerlijke Franse streekkeuken, verrassend en belangeloos verzorgd door de horecaondernemers Greenfields, De Melodie, Demmers en de Smaecken van Hamelink, voor slechts € 29,50 per persoon, exclusief drankjes. Wilt u gezellig meegenieten van een Franse zomeravond in twee sfeervolle tenten, midden op de Brink? Schrijf u dan nu in via deze link: http://bit.ly/2oQPKxP. Door mee te doen helpt u mee aan een sympathiek project. Met de opbrengst van het Midzomer Dorpsdiner en de donaties van hoofdsponsor Van Berkum Makelaars uit Baarn en vele andere sponsors wordt de huur overgenomen van het pand  van de Voedselbank in Soest. Daarmee zorgen we met elkaar dat de Voedselbank verzekerd is van hun huidige locatie tot eind 2020.

Waar : de Brink in Baarn
Wanneer : 17 juni 2017
Terrein open : vanaf 18:00 uur
Aanvang borrel : 18.30 uur
Aanvang diner : 19.00 uur
Einde : uiterlijk 23.00 uur
Kosten : €29,50 p.p. excl. drank

Leave a Comment