Een taxidienst die haar klanten stijlvol en betrouwbaar vervoert. De praktijk leert helaas dat dit in onze grote steden bepaald niet standaard is. Je hoort geregeld over afschuwelijke ervaringen van mensen die er een taxi namen, en je hoort ook steeds vaker dat geadviseerd wordt om alleen voor de veelbesproken taxidienst van Uber te kiezen. Wij hebben er zelf uitstekende ervaringen mee. En voortaan kun je dan ook nog vervoerd worden in een stijlvolle Jaguar XE, het prettige ‘kleinste’ model van dit fraaie merk. De innovatieve dienst Uber neemt in ons land namelijk 50 Jaguars XE in gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Business Lease. Chauffeurs kunnen een auto leasen en hiermee uberX-chauffeur worden. uberX is de nieuwste dienst van Uber, die gebruik maakt van chauffeurs die over alle vergunningen en papieren beschikken. >>

jaguar-xe-2016-black2

Een taxidienst die haar klanten stijlvol en betrouwbaar vervoert. De praktijk leert helaas dat dit in onze grote steden bepaald niet standaard is. Je hoort geregeld over afschuwelijke ervaringen van mensen die er een taxi namen, en je hoort ook steeds vaker dat geadviseerd wordt om alleen voor de veelbesproken taxidienst van Uber te kiezen. Wij hebben er zelf uitstekende ervaringen mee. En voortaan kun je dan ook nog vervoerd worden in een stijlvolle Jaguar XE, het prettige ‘kleinste’ model van dit fraaie merk. De innovatieve dienst Uber neemt in ons land namelijk 50 Jaguars XE in gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking met Business Lease. Chauffeurs kunnen een auto leasen en hiermee uberX-chauffeur worden. uberX is de nieuwste dienst van Uber, die gebruik maakt van chauffeurs die over alle vergunningen en papieren beschikken. Met de nieuwe Jaguar XE krijgt de eigenzinnige dienst nu een uitdagende smaakmaker als vervoermiddel annex gereedschap.

2-Jaguar-XE-Uber

Uber ontwikkelde zich tot een brutale nieuwkomer in de taxiwereld. De innovatieve dienst met een slimme app als spil werd snel populair. Met uberX zet het bedrijf nu de volgende stap: voor deze dienst worden chauffeurs ingezet die over alle vergunningen en papieren beschikken. Om het onderscheidende karakter van uberX verder te benadrukken, is gekozen voor een auto die er op een positieve manier uitspringt. De nieuwe Jaguar XE, leverbaar als diesel met 21% bijtelling, werd onlangs nog uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer van het Jaar bij de Zakenauto van het Jaar-verkiezing. Marco Knitel van Uber daarover: “Onze chauffeurs stappen dezer dagen in 50 nieuwe Jaguars XE’s. De XE is een frisse verschijning in de 4 steden waar Uber actief is (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht). Alleen daarom past hij al bij ons. Daarnaast zullen de gebruikers blij worden van de ruimte en het comfort.” Business Lease is de uitvoerende partner bij de inzet van de 50 Jaguars XE voor Uber. Vincent Peeters, Algemeen Directeur Business Lease Nederland: ‘Innovatie in de taxiwereld is in volle gang en Uber is daarbij een van de meest vooraanstaande spelers. De klantgerichtheid van Uber, het onderscheidende karakter van Jaguar en het door hen getoonde ondernemerschap passen uitstekend bij ons als mobiliteitspartner. Via operational lease met order- en riskmanagement zetten we 50 Jaguars XE in, een unieke kans voor uberX-chauffeurs!” En prettig voor als u in een van de vier steden een goede taxidienst met stijlvolle auto’s zoekt.

1-Jaguar-XE-Uber

black-cherry

Leave a Comment