Sculptures NOW – Buitenplaats Sparrendaal – 14 t/m 17 september 2017. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar vindt dit najaar Sculptures NOW opnieuw plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Deze vierdaagse kunstbeurs met unieke beelden en sculpturen is geopend van 14 t/m 17 september aanstaande. Rond de 25 nationale en internationale galeries en kunsthandelaren presenteren dan weer hun bijzondere collecties in en rond deze historische kasteellocatie in de Utrechtse Heuvelrug. Ook mooi: wij hebben voor lezers van ClassyLife tien toegangskaarten voor twee personen beschikbaar. Gratis!>>

Sculptures NOW – Buitenplaats Sparrendaal – 14 t/m 17 september 2017

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar vindt dit najaar Sculptures NOW opnieuw plaats op Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Deze vierdaagse kunstbeurs met unieke beelden en sculpturen is geopend van 14 t/m 17 september aanstaande. Rond de 25 nationale en internationale galeries en kunsthandelaren presenteren dan weer hun bijzondere collecties in en rond deze historische kasteellocatie in de Utrechtse Heuvelrug. Ook mooi: wij hebben voor lezers van ClassyLife tien toegangskaarten voor twee personen beschikbaar. Gratis!

 

Bijzondere locatie
Sculptures NOW brengt opvallende beelden en sculpturen samen in het 18de eeuwse Sparrendaal. Deze historische Buitenplaats heeft in de ruim 250 jaar van haar bestaan een rijke geschiedenis opgebouwd en is enige jaren geleden volledig gerestaureerd. Ook dit najaar dus weer is Sparrendaal het speelveld voor Sculptures NOW waar in alle rijk gedecoreerde zalen beelden en sculpturen van de deelnemers geëxposeerd staan. Ook worden in de tuin en op het voorplein hedendaagse en antieke kunstobjecten tentoongesteld.  U kunt daar als bezoeker ook genieten van een drankje en/of een heerlijke lunch.

Beelden en sculpturen uit diverse tijden
Naast hedendaagse en 20ste eeuwse beelden, is er ook beeldhouwkunst uit onder andere de Middeleeuwen, Renaissance en Barok te bewonderen. Grieks, Romeins en Egyptisch is ook ruim vertegenwoordigd, met kunst vervaardigd uit onder andere steen, brons, marmer en ivoor. Art Nouveau en Art Deco completeren dit sfeervolle kunstevent in het prachtige Sparrendaal. Alle objecten zijn uiteraard te koop. Dit alles maakt van Sculptures NOW de enige beelden- en sculpturenbeurs in Nederland met een volledig aanbod beeldhouwkunst.

 

Wat, wanneer, waar:
Locatie: Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89, Driebergen-Rijsenburg

Data: Donderdag 14 t/m zondag 17 september 2017

Openingstijden: Donderdag van 14 tot 20 uur, Vrijdag t/m Zondag van 11 tot 18 uur

Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop of

€ 15,– aan de deur van Sparrendaal tijdens de beursdagen

Parkeren: Direct naast Buitenplaats Sparrendaal is een gratis parkeergelegenheid

Internet: www.sculpturefair.nl

Gratis toegang? Reageer dan snel!
De organisatie van deze prachtbeurs, Interevent in Hilversum, heeft voor lezers/fans van ClassyLife tien toegangskaarten voor twee personen beschikbaar gesteld. U kunt daarmee dus gratis naar binnen. Wilt u voor kaarten in aanmerking komen? Stuur dan snel een mail met uw mailadres en gegevens naar [email protected]. Toewijzing gaat op volgorde van binnenkomst; op is op….

 

Leave a Comment