Wij houden bij ClassyLife van producten die stijl en goed zijn, zonder dat ze meteen een overdreven prijskaartje hebben. De komende dagen hebben wij wat dat betreft nog wat interessante nieuwe producten voor u! Nu kregen wij informatie over het oer-Hollandse fietsenmerk Union (sinds 1904) dat bestaande modellen in een hip jasje heeft gestoken en de prijzen bescheiden hield. Het resultaat? Een hippe e-bike, de Union Fast; een retro stadsfiets, de Union Flow; een strak gelijnde lichtgewicht fiets, de Union Lite en de stevige, maar stijlvolle stadsfiets waar je je boodschappen op kunt vervoeren, de Union Load. Het betrouwbare Nederlandse fietsenmerk weet na ruim 100 jaar kennis en ervaring waar stadsfietsers gelukkig van worden. Een fiets zo licht als een veertje waardoor je je vervoersmiddel zo op je schouder legt en de steile trap van je stadswoning op- en aftilt. Of een stijlvolle stadsfiets waarmee je de blits maakt als je aan komt fietsen bij die nieuwe koffiezaak. Een handige transportfiets waar je je boodschappen van de markt mee vervoert. En een hippe e-bike waarmee je naar je werk fietst en je jezelf een hoop frustratie in de file bespaart. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu en goed voor je eigen gezondheid.>>

Wij houden bij ClassyLife van producten die stijl en goed zijn, zonder dat ze meteen een overdreven prijskaartje hebben. De komende dagen hebben wij wat dat betreft nog wat interessante nieuwe producten voor u. Nu kregen wij informatie over het oer-Hollandse fietsenmerk Union (sinds 1904) dat bestaande modellen in een hip jasje heeft gestoken en de prijzen bescheiden hield. Het resultaat? Een hippe e-bike, de Union Fast; een retro stadsfiets, de Union Flow; een strak gelijnde lichtgewicht fiets, de Union Lite en de stevige, maar stijlvolle stadsfiets waar je je boodschappen op kunt vervoeren, de Union Load. Het betrouwbare Nederlandse fietsenmerk weet na ruim 100 jaar kennis en ervaring waar stadsfietsers gelukkig van worden. Een fiets zo licht als een veertje waardoor je je vervoersmiddel zo op je schouder legt en de steile trap van je stadswoning op- en aftilt. Of een stijlvolle stadsfiets waarmee je de blits maakt als je aan komt fietsen bij die nieuwe koffiezaak. Een handige transportfiets waar je je boodschappen van de markt mee vervoert. En een hippe e-bike waarmee je naar je werk fietst en je jezelf een hoop frustratie in de file bespaart. Union maakt de auto in de stad overbodig, want zeg nou zelf, fietsen gaat tien keer sneller en scheelt een hoop geld per maand. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu en goed voor je eigen gezondheid. Union biedt comfortabele fietsen die voor elke stadsmens op het lijf geschreven staan. En dat voor een prima prijs.

Nederland Fietsland
Met gemiddeld 1.000 kilometer per jaar is er geen volk dat zo veel fietst als het onze. En als het aan de overheid ligt groeit dat de komende tien jaar nog eens met 20 procent. Want het wordt drukker waar het al druk is, in en om de grotere steden. De komende tien jaar leidt de trek naar de stad tot een toename van 700.000 inwoners. Investeren in een auto als je in de binnenstad woont, is niet altijd zinvol. Spring lekker op de fiets! Union biedt betrouwbare, comfortabele, maar vooral hippe stadsfietsen in een viertal verschillende uitvoeringen. Voor elk type stadsmens wat wils.

Snel
Afstand iets te groot? Harde tegenwind? Gewoon een slechte dag? Motortje aan. Met de Union Fast e-bike ben je overal in een mum van tijd en dat zonder buiten adem of nog erger, met zweet plekken op een afspraak aan te komen. Dankzij het zadelbuis van 70 graden, fietst de Fast ook nog eens heerlijk relaxed en is je houding altijd tiptop. Dankzij het aluminium frame fiets je soepel de stad door en maakt roest geen schijn van kans. Maar goed, probeer hem vooral zelf uit.

Flow
Steel de show met de Union Flow bike, want met deze retrofiets geef je iedereen het nakijken. Het slanke, aluminumium frame is ijzersterk en maakt dit tot een stevige stadsfiets, met bagagedrager en fraaie aluminium spatborden. Ook fijn, dankzij het comfortabele zadel kun je uren door de stad heen rijden zonder last te krijgen van zadelpijn. De flow is uitvoerbaar in verschillende kleuren en kan zowel met terugtraprem tot 7-speed met handremmen.Lite
Supersmooth door de stad heen cruisen doe je op de Union Lite. Dankzij het vederlichte fietsframe trotseer je super easy de stadsjungle. Een trappetje op? Til de fiets gewoon even op je schouder. De Union Lite is middels een kliksysteem verder uit te breiden met bijvoorbeeld een voordrager. Daarnaast is de Lite er ook met riemaandrijving (belt). Snaarstrak trappen, en nooit smeer op je broek of handen.

Load
Je hond vervoeren? Boodschappen of een kratje bier? Make it work met de Union Load. Deze transportfiets is van aluminium en dus verre van zwaar. Je kunt je er dus makkelijk mee door de stad heen manoeuvreren terwijl je van alles meezeult op je fiets. Die auto kun je dus echt achterwege laten.

Lite
Supersmooth door de stad heen cruisen doe je op de Union Lite. Dankzij het vederlichte fietsframe trotseer je super easy de stadsjungle. Een trappetje op? Til de fiets gewoon even op je schouder. De Union Lite is middels een kliksysteem verder uit te breiden met bijvoorbeeld een voordrager. Daarnaast is de Lite er ook met riemaandrijving (belt). Snaarstrak trappen, en nooit smeer op je broek of handen.

Overige informatie over Union:

Prijzen: vanaf € 399,-
Website : https://www.union.nl/
Verkooppunten : https://www.union.nl/nl/service/dealers/
Facebook : facebook.com/unionfietsen
Twitter : twitter.com/unionfietsen
Instagram : @unionbikes

Leave a Comment