Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je met een laptop reist. Je wilt je laptop meenemen als je op reis gaat, maar dat betekent niet dat je de risico’s moet negeren. Het hebben van een laptoptas dames kan enorm helpen bij het de beveiliging van je laptop tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer. Wees altijd voorzichtig als je waardevolle spullen zoals een laptop meeneemt naar het werk. Je moet vooral voorzichtig zijn voor diefstal als je met het openbaar vervoer reist. Daarnaast kan je laptop gevoelig zijn voor schade vanwege de hobbels die je tijdens de reis ervaart. Je kunt je laptop beter in een gedempte laptophoes of een laptoptas stoppen. Deze hebben een aantal veiligheidsvoorzieningen en zullen extra bescherming bieden voor je laptop.

Draag een riem om aan je rugzak te klikken

Het is belangrijk om een ​​riem aan je rugzak te hebben. Deze riem voorkomt dat de rugzak gaat slingeren. Hierdoor kan de laptop uit de tas glijden. Als je geen riem aan je rugzak hebt, moet je er zeker een kopen. Als je door drukke straten loopt is het moeilijker om dieven te herkennen. Met een riem heb je een extra laag bescherming tegen diefstal. Daarnaast helpt een riem ook om rugpijn te voorkomen tijdens het lopen van lange afstanden. Zorg ervoor dat je een laptophoes voor je laptop hebt voor extra bescherming terwijl deze in je rugzak zit.

Let op waar je je laptop neerzet

dunne-zwarte-laptop

Als je met de bus of metro reist, leg dan je laptop op de stoel naast je. Als dat niet mogelijk is en er zijn geen andere lege stoelen, plaats hem dan tussen je benen. Zet hem niet in een bagageruimte of onder je voeten. Dit kan leiden tot schade als de bus een scherpe bocht maakt of plotseling remt. Je laptop zal dan in beweging komen, waardoor de kans op schade wordt vergroot. Plaats je laptop of andere kostbare voorwerpen bij voorkeur niet op de grond. Ze kunnen worden gestolen of beschadigd raken. Als dit gebeurt kun je niemand anders de schuld geven dan jezelf. Gebruik in plaats daarvan een rugzak met een extra gaasvak voor gemakkelijke toegang tot je apparaat. Zet je rugzak niet neer op een locatie waar deze kan worden omgestoten. Zorg ervoor dat er geen andere gevaren in de buurt zijn, zoals kopjes koffie of andere dranken.

Gebruik openbare wifi alleen indien nodig

Hoewel openbare wifi handig kan zijn, is het niet altijd veilig. Gebruik openbare wifi-netwerken alleen als je toegang tot een openbaar netwerk nodig hebt en je thuis- of werk netwerkverbinding niet beschikbaar is. Als je gevoelige taken gaat uitvoeren, zoals online bankieren, kun je het gebruik van openbare netwerken het beste vermijden.

Leave a Comment