Vera Dijkmans doet wellicht niet meteen bij iedereen een belletje rinkelen. Maar toch is deze dame een beroemdheid op Instagram. Ze heeft in een paar jaar tijd ruim 1,7 miljoen volgers op Insta weten te vergaren. En dat hebben bedrijven ook gemerkt. Ze kan er inmiddels ruimschoots van leven. En dat komt deze blonde dame goed uit, want poseren is het liefste dat ze doet.

De billen van Vera Dijkmans

Het handelsmerk van Vera Dijkmans valt meteen op als je haar foto’s bekijkt. Deze dame is voorzien van een niet te missen bilpartij. Iedere ‘billenman’ kijkt dan ook zijn ogen uit. Wat Dolly Parton in jaar jonge jaren bereikte bij ‘borstenmannen’, dat doet Vera nu bij mannen die graag naar een stevige derrière kijken. Ze poseert er dan ook vol trots mee en geeft de voorkeur aan foto’s waar haar achterste duidelijk als blikvanger fungeert.

Geen studiebol

Vera Dijkmans was geen studiebol. Al op haar 14e hield ze school voor gezien. Ondanks dat ze nog leerplichtig was kreeg ze het voor elkaar om niet meer in de schoolbanken te belanden. Ze vulde haar dagen met baantjes tegen een laag loon, waar ze wel versneld zelfstandig door werd. Op haar 18e stapte ze op een vliegtuig met eindbestemming Los Angeles. Daar volgde ze danslessen bij een aantal gerenommeerde instituten. Maar een carrière als danseres was toch niet wat ze wilde. In plaats daarvan meldde ze zich aan op Instagram, en dat was de beste beslissing die ze ooit kon nemen.

Fanatieke fanbase

@itsveradijkmans

#foryou #fyp #fy

♬ Under The Influence x Renegade (sped up to perfection) – TikTok Remix – TommyMuzzic & ZeddMusique

Sinds Vera Dijkmans bekend werd op Instagram weten fans haar heel goed te vinden. Ze vertelt in een interview dat ze gemiddeld 50 huwelijksaanzoeken per dag krijgt. Ooit stuurde een fan zelfs een ring naar haar op met een briefje met de vraag ‘Wil je met me trouwen?’. Logischerwijs zijn het vooral mannen die in haar geïnteresseerd zijn, maar er zitten toch ook wel vrouwen tussen. De doelgroep van Vera Dijkmans ligt vooral in de leeftijd 18 tot 30 jaar.

Account op OnlyFans

Vera Dijkmans is ook te vinden op OnlyFans. Wat de blondine daar plaatst kun je alleen zien als je een abonnement neemt, althans, als het om de pikantere content gaat. Vera Dijkmans vraagt geen standaard bedrag voor mensen die haar willen volgen. Je betaalt alleen voor de spannendste foto’s. Er is natuurlijk niet heel veel fantasie voor nodig om te bedenken wat je kunt verwachten. Foto’s waar Vera haar fraaie billen laat zien, en dan waarschijnlijk zowel met als zonder kleding. Wie niet wil betalen om foto’s van Dijkmans te bekijken kan gelukkig zijn of haar hart volop ophalen op Instagram.

Oud-leraar als grootste fan

Steeds meer mensen ontdekken Vera Dijkmans op OnlyFans. Onder hen ook één van haar oud-leraren van de middelbare school. Hij wist nog heel goed wie ze was. En stak vervolgens zijn bewondering voor haar niet onder stoelen of banken. Volgens het model kreeg ze van hem ooit 1.200 euro fooi. Vera Dijkmans is inmiddels ruimschoots meerderjarig, dus is er geen enkel probleem dat één van haar oud-docenten van haar pikante foto’s geniet.

Grootverdiener

@itsveradijkmans

Pov: your gf in brussels #fyp

♬ Girls Need Love – Sped Up – Summer Walker

De reden waarom Vera Dijkmans vroegtijdig van school ging is dat ze door haar medeleerlingen werd gepest. Ze kan nu een lange neus naar hen maken, want inmiddels verdient het OnlyFans model met haar foto’s op het platform een aardig inkomen per maand. En daarnaast heeft ze op twee Instagram accounts ook nog eens bijna 7 miljoen volgers.

Het privé leven van Vera Dijkmans

Vera Dijkmans houdt haar privé leven goed afgeschermd. Ze wil voorkomen dat ze in haar privé tijd of -omgeving wordt lastiggevallen door haar fans. We weten wel dat ze is geboren in Den Haag in 1997 en dat ze nu in Amsterdam woont. Haar ouders scheidden toen Vera nog een kleuter was, ze werd door haar moeder opgevoed. Tot op heden heeft Vera Dijkmans geen langdurige vaste relatie gehad, of ze moet haar geliefde wel heel goed verborgen hebben gehouden.

Het vermogen van Vera Dijkmans

Over het vermogen van Vera Dijkmans lopen de schattingen uiteen. Sommigen suggereren dat ze wel 300.000 Britse Pond per maand verdient. Maar anderen gaan ervan uit dat haar totale vermogen in 2023 zo’n bedraagt. Wat de waarheid ook is: financieel gezien heeft Vera Dijkmans het zeker goed voor elkaar.

De meest naakte foto’s van Vera Dijkmans

Gezien haar bezigheden online zijn sexy foto’s van Vera Dijkmans ruim beschikbaar. Als je geen zin hebt om door haar Instagram accounts te scrollen of haar OnlyFans pagina te bezoeken, hebben we de mooiste van haar recente foto’s hier voor je verzameld.

vera dijkmans billen vera dijkmans bh vera dijkmans naakt 1 vera dijkmans naakt

Leave a Comment