Er zijn tegenwoordig zoveel mooie badkamers, maar de allermooiste badkamers zijn toch zeker de ruimtes waarin je een echt spa gevoel krijgt. Gelukkig kun je zelf ook je eigen thuisspa in je badkamer creëren. Ben jij benieuwd hoe je jouw badkamer verandert in een echte thuisspa? Lees dan snel verder en doe inspiratie op.

Koop een regendouche

douche-cabine-zwart-wit

Bekijken we wat badkamer inspiratie voor badkamers met spa, dan zien we de regendouche volop terugkomen. Een regendouche zorgt voor een zeer ontspannen gevoel. De douche geeft brede stralen, waardoor onder de douche staan net even wat relaxter wordt. De brede straal verdeeld het water namelijk over je hele lichaam. Een regendouche mag dan ook niet ontbreken in je eigen thuisspa. Let hierbij wel op je waterverbruik.

Koop mooie badkamerspullen

Met mooie spullen voor in de badkamer zul je veel meer tot rust komen. Ga voor zachte, dikke handdoeken en lekkere badproducten die je een echt luxe gevoel geven. Koop badolie, zeep en bodylotion in mooie verpakkingen of giet de inhoud hiervan in luxe ogende zeepdispensers en flesjes. Met mooie badkamerspullen zul je het echte spa gevoel naar de badkamer halen.

Koop een whirlpool

huisje-met-jacuzzi

Een whirlpool mag zeker niet ontbreken in je eigen thuisspa. Zo kun je hier na inspanning heerlijk in ontspannen. Een whirlpool is goed voor de gezondheid en zorgt voor een betere bloedsomloop en stofwisseling. Ook heeft het een kalmerende werking op je spieren. Het fijne aan een whirlpool is dat het een groot ligoppervlak heeft, waardoor je geheel kunt ontspannen. Laat jezelf masseren door de fijne massage opties van het bad, zet wat kaarsjes in de ruimte neer en het genieten kan beginnen.

Zet planten in de badkamer neer

Ook planten zijn onmisbaar in je badkamer. Planten geven veel rust. Daarbij werken planten ook luchtzuiverend en zorgen ze voor zuurstof. Dit maakt dat ze in je thuisspa geheel op hun plek zijn. Er zijn diverse planten geschikt voor in de badkamer. Deze planten doen het goed bij een hoge luchtvochtigheid, hoge temperaturen en schaduw. Plaats een Aloë Vera plant in de badkamer, een sierasperge, een varen of bamboeplant. Je kunt ook meerdere planten met elkaar combineren.

Wil jij ook je eigen thuisspa in de badkamer? Ga dan aan de slag met onze tips en haal het echte spa gevoel in huis.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Baden Plus.

Leave a Comment