Iedereen die wel eens is verhuisd, weet wat een gedoe het kan zijn. Het begint al bij het inpakken, en vanaf daar wordt het eigenlijk steeds drukker. Al helemaal als je nog moet klussen in huis, wordt het echt een hoop werk. Maar, als dan eindelijk de dag daar is, wil je alles het liefst zo soepel mogelijk laten verlopen. Waarom huur je dan eigenlijk geen bus, zodat je daar alles makkelijk mee kunt verhuizen?

Maak gebruik van alle ruimte die je hebt

verhuis-doos-hond-verhuizen

Zorg ervoor dat als je de bus huurt, je hem zo optimaal mogelijk inpakt. Gooi niet alle dozen er klakkeloos in, maar doe zo veel mogelijk je best om alles goed op te stapelen en gebruik te maken van alle ruimte die je hebt. Voorkom zo dat dingen gaan schuiven én werk efficiënt doordat je niet super vaak heen en weer hoeft te rijden. Een kleine afstand is nog te doen, maar voor langere afstanden wil je het liefst gewoon beperken hoe vaak je rijdt. Probeer dus alles netjes op te stapelen en puzzel net zo lang tot je alles helemaal perfect in de bus krijgt. Wel zo handig, en scheelt je enorm veel tijd.

Alles in één keer

Als je op de dag van verhuizen alles met een auto wil verhuizen, dan kun je wel tientallen keren op en neer gaan rijden. Dingen zoals een bed, bank of grote kast is haast zelfs niet te doen met een normale auto, en daar heb je al snel iets van een aanhanger voor nodig. Maar ook met een aanhanger ben je eigenlijk erg vaak onderweg. Een bus huren is dan natuurlijk ideaal. Met een beetje geluk kun je alles in één lading verhuizen. Het meenemen van de bank en het bed moet misschien apart, maar dan heb je wel zelfs maar in twee keer alles verhuisd van het oude huis naar het nieuwe huis. Dat is natuurlijk ideaal.

Mensen inschakelen of niet?

verhuizen-familie

Je kunt er ook over nadenken om een verhuisbedrijf in te schakelen en je spullen te laten verhuizen door zo’n bedrijf. Dat kan, maar kost je veel geld. Misschien is dit het ook waard, afhankelijk van hoe veel spullen je hebt. Maar heb je weinig spullen te vervoeren, dan kun je het eigenlijk net zo goed zelf doen. Heb je geen auto in bezit? Dan kan je altijd een auto huren Rotterdam.

Leave a Comment